Moda pentru copii. Vârstele la care apare atracția pentru tocuri si costume

*text de Diana Elena Butoi

Niciodata nu e prea devreme sa vorbim despre moda la copii si asta pentru ca ei  stiu de la cele mai mici varste cu ce vor sa se imbrace.

Inca de la 3 ani, fetitele observa stilul mamei de imbracat si incearca sa il imite ( de aici si vesnica poveste cand ele se incalta cu tocurile mamei).

Cercetatorii au stabilit ca inca de la 6 ani, copiii sunt capabili sa detecteze emotiile pe baza expresiei faciale si sa inteleaga cauzele care le-au produs, sa traiasca emotiile pozitive si negative, induse si de vestimentatia aleasa de parinti. Stim bine situatia cand copilul se supara tare ca mama il forteaza sa se imbrace cu ceva ce nu ii place. Sau te intreaba direct: De ce te imbraci numai in negru?

11058502_10203741378601126_3512300197660324643_n

Gusturile se formeaza din copilarie si moda le poate creste celor mici increderea in sine.

Modul in care parintii se imbraca si isi imbraca copiii este o forma de interactiune si comunicare cu copiii lor, inca de la varsta de 3 ani.

Cele mai cunoscute  exemple sunt copiii vedetelor care sunt imbracati ca niste mici modele. Aparitia Familiei Beckam starneste wow.uri mereu.

beckam

Am gasit acest copil dupa care ma topesc, Alonso Matteo. Copilul are 7 ani si arata deja ca un viitor heartbreaker.

alonso1

alonso2

alonso3

Si frumoasa Kristina Pimenova, de 10 ani, papusa din Rusia este model de la varsta de 3 ani. Are peste 3 milioane de fani pe facebook si pozeaza pentru Vogue!

pimenova

pimenova1

Concluzia este simpla: Gustul pentru frumos se educa din copilarie asa ca nu neglijati acest aspect si nu va ganditi ca cel mic e prea mic ca sa inteleaga cu moda 🙂

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.