Cele mai frumoase cadouri n-au eticheta de preț atârnată de ele

e1d39bbf6136fa50f1b7f51b6bfeb6ed

Va povesteam ieri de gestul Ericai.

Mi-am dat seama cat de tare, dar cat de tare m-am schimbat in ultimii 2 ani. Ravneam material enorm. Chiar daca ravneam o vacanta sau un pantof la reducere.

In ultimii 2 ani insa s-au petrecut o serie de intimplari care fiecare in parte a pus caramida peste caramida in mintea mea. Mi-am educat mintea si apoi si sufletul sa nu mai ravneasca, sa nu mai faca planuri.

Sa va dau niste exemple:

Anul asta de ziua mea am avut prima petrecere supriza din viata mea. In fiecare ani ma gandeam: cum ar fi sa imi faca si mie prietenii mei o petrecere surpiza? Si nu-mi faceau. Anul asta a fost pentru prima data cand n-am mai avut gandul asta si s-a intimplat.

I-am spus prietenei mele Ana Maria care insista ce cadou sa imi cumpere, i-am spus in gluma: ia si tu niste diamante. Si ea mi-a luat :)))

L-am cunoscut pe Florin Neby datorita Elenei Prodan, cand nu mai imi puneam problema ca as putea sa schimb ceva la fizicul meu, dupa zeci de incercari esuate. Si acum se intimpla minuni cu mine si corpul meu. Pentru ca omul e absolut genial. V-am povestit de el aici si aici.

Am cunoscut-o pe Mirela Retegan si prin ea pe toti inimosii de la Gasca Zurli. Acum sunt parte din povestea lor iar cerul e limita.

Imi doream sa beau o cafea de ziua mea cu Cristina Bazavan si Roxana Toma mi-a adus-o la 8 jumate dimineata fix de ziua mea la mine acasa. Povestea aici.

Am dus pasiunea mea pentru Portugalia la un nivel de neimaginat. Firesc, fara stres, am convins foarte multi oameni ca e tara vietii. Acum e ceva frecvent sa-mi scriu cu prieteni pe care nu i-am intilnit decat pe facebook despre cazari si alte ponturi. Si ei se intorc cu prajituri si vinuri de acolo si stam la o poveste.

Am invatat sa spun nu, sa tac si sa am momentele mele de singuratate. Am invatat cum e linistea, de fapt.

Am invatat ca daca verbalizezi, primesti. Am scris pe facebook ca vreau Pasteis de Belem  din Portugalia si Valerian mi le-a primit peste o saptamana. Povestea aici.  Mi-am dorit sa il vad pe Robbie la Londra si prietena mea Ioana m-a dus sa il vad.

Mi-am dorit o vacanta fara stres, fara obiective turistice, fara alergatura. Si am avut Bari anul asta.

Mi-am dorit sa vina Chilian de ziua mea sa imi cante 10 si l-am primit.

De 11 ani visez la Bali. An de an Bogdan, prietenul meu de o viata imi scrie Fifisor, te astept in Bali. Anul asta nu m-am mai gandit la plajele minunate. Si totusi, dorinta se implineste la sfarsit de octombrie o sa fiu acolo.

Imi placeau baietii de la Maxim foarte tare cu ale lor Sarutari criminale si de ziua mea anul trecut cind eram in emisie am primit cadou pe mail un clip cu ei care imi cantau si imi urau la multi ani.

Nu mi-am mai propus sa merg la mare cum imi propun de ani si nu ajung si iata ca anul asta am fost de 3 ori si joi plec iar.

Acestea sunt doar cateva momente. De aur toate. Super cadouri pe care nu am sa le uit niciodata. Si simt ca le-am primit pe toate pentru ca m-am relaxat. N-am mai facut planuri cincinale. Si am invatat ca in viata e foarte bine sa dai dar e o mare lectie pentru mine ca am invatat sa primesc.

Sunt fericita. Atat am vrut sa va spun 🙂

 

2 gânduri despre &8222;Cele mai frumoase cadouri n-au eticheta de preț atârnată de ele&8221;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.