Concurs. Câștigă dulciuri de poveste semnate de Chef Joseph Hadad pentru sărbătoarea Paștelui

Update :

Buna dimineata! Avem o castigatoare, raspunsul extras de sistemul random.org este numarul 3. Roxana Bejan, felicitari!

Screen Shot 2015-04-06 at 9.45.20 AM

 

 

biscuiti hadad ciocolata

Vine Paștele și știu că vă gândiți la cadouri, la cozonac, la dulciuri. Vă prezint acum dulciurile create de Chef Joseph Hadad pentru frumoasa sarbatoare.

Sa facem un scurt bilanț delicios. Lista e deschisă de o rețetă marocană de dulceață de gutui cu nuci pecan, rețetă pe care Chef Joseph Hadad a furat-o de la mama lui. Urmează biscuiții cu gem de curmale și  biscuitii cu migdale  și miere.  Biscuiții cu ciocolată și cafea sunt preferații mei, pentru că au un gust ieșit din comun.

Intrebarea pentru concurs va trimite direct cu gândul la copilărie: Care a fost desertul vostru preferat atunci când erați mici?

Lăsați un comentariu, aleg luni dimineață câștigătorul pe care îl anunț tot luni la prânz. Alegerea norocusului o voi face cu ajutorul sistemului random.org.

biscuiti hadad1


biscuiti hadad borcan fulgi

 

 

biscuiti hadad borcan

 

10013922_771409619622194_6783748277491361291_n

Aveti mai sus deserturile de autor by Chef Joseph Hadad. Sunt disponibile in orice combinatii, in cos de rafie, cutie cadou sau ambalate individual.

Comenzi pana pe data de 8 Aprilie la: contact@koon.ro

68 de gânduri despre &8222;Concurs. Câștigă dulciuri de poveste semnate de Chef Joseph Hadad pentru sărbătoarea Paștelui&8221;

  1. dumitrescu elena raluca zice:

    Desertul meu preferat era si nu stiu daca multe gospodine facea asa ceva ,–”lapte de pasare”‘,era delicios.Cand veneam de la scoala si gaseam asa ceva facut era bucurie mare in casa

  2. Adriana Elena Stanescu zice:

    desertul meu preferat era grisul cu lapte si cu dulceata de visine pe deasupra. adoram diminetile de sambata cand ne astepta mama la micul dejun cu castronelele pline!

  3. Enache Oana Andrea zice:

    Am crescut in ardeal la bunici ,bunica imi facea in fiecare zi ceva dulce, insa din toate cel mai mult iubeam PRAJITURA JERBO( cu doua – 3 sortimente de dulceata si nuca multa) , am incercat sa fca si eu insa nu are gustul copilariei

  4. Cristina Sece zice:

    Desertul meu preferat era prajitura „Tăvălită” , îmi plăcea la nebunie și îmi amintesc că mama ne făcea în fiecare duminică.

  5. elena zice:

    Imi placea foarte mult prajitura semiluna eram tare incantata ori de cate ori mama o facea si mereu uimita cum da forma cu paharul la prajitura fix intr-o semiluna.

  6. Diana zice:

    Pentru ca nu aveam gusturi atat de pervertite, asteptam cu nerabdare ca bunica mea, originara din Ardeal, sa faca o varietate de cozonaci cu nuca, grei, densi, cu aluat onctuos si parfumat. Acum am constatat ca doar prin Italia mai exista astfel de dulciuri decadente. Dar in Ardeal se produc si acum, in gospodarii traditionale. Mmm!

  7. candrea nadia alina zice:

    Oh, incantata sa descopar acest blog!!! I’m so so happy!
    Mie mi-a placut dintotdeauana CREMA DE ZAHAR ARS! Mama o facea absolut irezistibila, cu esenta de rom, iar eu o savuram inca din copilarie! Crema, nu esenta :))
    Multumesc!

  8. Corina Elena zice:

    crema de zahar ars – la vremea aia o faceai cu ingredientele avute la indemana la tara! Sunt fan declarat al ei, ca si acum o fac cu drag si nu se compara cu nimic mirosul de caramel din bucatarie!

  9. Patrolea Raluca zice:

    Ce concurs delicios! 🙂 Wow, imi amintesc cu mare drag de perioada copilariei si de dulciurile de poveste din casa noastra si a bunicii si strabunicii mele.. desertul meu preferat facut de mama era gris cu lapte si sirop de zahar ars, batonul de ciocolata si inghetata de casa, iar strabunica mea imi facea Minciunele.. parca simt si acum gustul aromat si dulce al copilariei !

  10. Ela zice:

    Ce frumoasa provocare!
    Mi-am amintit cu drag de preparatele dulci ale bunicii mele, care obișnuia să dăruiască bunătăți și de la care am învățat că dulcele pregătit cu suflet în casă are puterea să tamaduiasca inimi.
    Desertul meu preferat din rețetarul bunicii era brăduțul de ciocolata cu nuca. Poate și pentru că bunica iubea Sărbătorile de iarnă în familie, brăduții de biscuit bine insiropati cu rom, tăvăliți prin praful gălbui de nuca erau deliciul meselor festive de Crăciun și Revelion.
    Plecau repede, unul câte unul, de pe platourile înflorate pe care erau așezați cu grijă, și lăsau în urmă gust de blândețe și dragoste.

  11. Raluca zice:

    Desrtul copilariei mele este prajitura cu lamaie facuta de mama. Este reteta de la bunica (mama mamei mele). E o prjitura care seamana cu alba ca zapada, dar e varianta schimbata. Cand eram mica mama ma trimite sa mestec in crema ca sa se raceasca mai repede, si atunci era momentul perfect ca eu mancam pe furis, si mama ma certa ca spunea ca nu mai are ce sa puna in prajitura. . Crema e facuta cu vanilie si coaja de lamaie rasa. Nu ma intreba cum iese exact ca nu stiu. Prajitura are 4 foi facute in casa, se coc pe partea de dos a tavii de la cuptor. De preferat ar fi sa le ai facute cu o zi inainte. Prajiura sta 24 de ore la rece ( mama o tine in balcon) si pune greutati pe ea. A doua zi prajitura se taie in romburi si serveste. Prajitura cu lamaie este moale, pufoasa si racoritoare. Mama o face doar de revelion, anul trecut am rugat-o sa o faca de Craciun ca sa pot manca si eu. In ultimii ani am cam ratat-o

  12. Gabriela Climov zice:

    Desertul meu preferat a fost dulceata de cirese amare. Nu voi mai regasi niciodata gustul si daruirea cu care o facea bunica.

  13. Nicoleta zice:

    Doar in perioada zmeurei, adoram sa adunam din gradina vecinei. Eu sa aduc telul, zaharul si ouale si sa facem: spumaaa! Spuma de zmeura. Oh! Era divina!

  14. Paraschiv Simona zice:

    Desertul preferat este tortul de bezea facut de tata :), regret ca am crescut si ca nu mai am parte atat de des de el cum aveam in copilarie .

  15. Monica Marton zice:

    Desertul preferat al copilariei mele era orezul cu lapte, pe care il prepar azi cu pofta. Mama mea ne prepara, mie si surioarei mele, orez cu lapte si scortisoara, dar si clatite cu dulceata iar, de sarbatori, ne face cozonaci, multi cozonaci cu nuca, mac si cacao. Vreau sa profit de fiecare ocazie , sarbatoare si sa mananc cozonacii pe care doar mama mea stie sa ii faca. Nu vreau sa pierd o sarbatoare in care sa nu ma duc la ea. Mireasma de cozonaci proaspeti o sa ma imbie de fiecare data si o sa ma duca cu gandul la mama mea care ii pregateste intr-un fel care ii face deliciosi. Sarbatori fericite!

  16. Moc Gabriela Anda zice:

    Mi-aduc aminte cu placere de crema de zahar ars pe care mi-o facea mama la ocazii speciale dar si de langosile bunicii si de grisul cu lapte cu dulceata pe deasupra al celeilalte bunici!Ce vremuri! Pacat ca nu mai regasesc nicaieri gustul prajiturilor de altadata!

  17. Mihaela zice:

    Desertul copilariei mele sunt nucile sau fagurii cu crema de ciocolata. Mama le facea pe amandoua odata, impreuna coceam la ambele forme in acelasi timp, era o placere sa o ajut <3 ar trebui sa-i zic sa repetam figura acum de Pasti 🙂

  18. aurelia dumitru zice:

    Wow,amintiri…mama facea mereu ceva dulce in weekend☺crema ca preferata mea era prajitura gratar…blat nisipos cu gem deasupra si un grilaj de fasii de coca.simpla si delicioasa☺

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.