Uptown Monkey. Apartamentul cu vedere la liniștea Brașovului

Brașovul e recomandarea mea pentru oricine vrea un weekend ca afară. Terase chic, cafenele cool, un centru care aduce a Praga, plin de turiști și, totuși, multă liniște.

Oamenii din Brașov sunt cumva, nu că sunt eu de acolo și că mă laud, dar chiar sunt oameni faini și primitori. Orașul a luat drumul turismului, cam peste tot se vorbește engleza, restaurantele sunt de toate felurile și atmosfera chiar e una de vacanță.

Azi vă recomand o variantă excelentă de cazare. Un apartament compartimentat perfect si decorat cu mult bun gust. E un apartament de 2 camere, cu living si dormitor. Mic, dar super chic! Perfect pentru 2 adulti si 2 copii. E în centru, dar nu pe strada principală Republicii si nici în Piața Sfatului. E la 7 minute de mers pe jos, într-o clădire nouă, cu vedere la Tâmpa și, atenție, foarte important, GRATUIT aveţi cu loc de parcare subteran. Ăsta e un detaliu care contează enorm pentru că orașul e mai mereu plin și parcările sunt scumpe și puține.

Dormitorul e cu ferestrele la o străduţă fără trafic ceea ce inseamnă linişte, aer curat si ciripit de păsărele 🙂 Insist pe acest aspect că e foarte linistită zona, apartamentul e sclipitor de curat (cunosc personal gazda și știu cât preț pune pe asta), detaliile sunt atent alese: de la cosmeticele de baie, până la lenjerie, paturi, tacâmuri, internet cu Netflix şi HBO, încălzire în pardoseală şi….o lumină superbă. Da, lumina e un detaliu care face diferența.

Puteți face rezervări aici. Sunt sigură că gazda Atena vă va surprinde plăcut. Tocmai am aflat
că a creat în apartament şi o mică galerie de artă cu tablouri de vânzare. Practic, dacă îţi place ceva poţi să laşi banii şi să pleci cu tabloul acasă.:)

Vă las acum mai multe fotografii și vă doresc o săptămână PERFECTĂ! Dacă ajungeți la Braşov,  la Uptown Monkey, să îi transmiteți Atenei salutări din partea mea 🙂

Un gând despre &8222;Uptown Monkey. Apartamentul cu vedere la liniștea Brașovului&8221;

  1. bmj zice:

    Acest articol m-a convins sa imi planific urmatorul weekend in Brasov. Recomandarile tale despre terasele chic, cafenelele cool si atmosfera a Praga m-au cucerit complet. Si nu pot sa nu mentionez faptul ca oamenii din Brasov par a fi calzi si primitori, ceea ce face experienta si mai placuta. Apartamentul pe care il recomanzi suna foarte atragator, mai ales cu detaliul cu parcarea gratuita subterana. Si faptul ca gazda are si o mica galerie de arta in apartamentul sau mi se pare foarte interesant. Voi face cu siguranta o rezervare si abia astept sa descopar frumusetile orasului in centrul caruia se afla acest apartament. Multumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.