Concurs Dove Invisible Dry. Super premii la începutul săptămânii

Fiecare femeie cochetă visează la un dressing perfect. Acel loc magic din casă unde să aibă haine de toate culorile si de la toate firmele daca se poate.

Fiecare femeie are o haina preferata. Eu spre exemplu, am o bluza comandata de pe un site englezesc. O ador pus si simplu. O spal cu mana ca sa nu cumva sa se strice.

Am avut si o rochie de la un creator roman, pe care din pacate am distrus-o din cauza deodorantului pe care il foloseam la acea vreme. A ramas patata si neam de detergent nu a reusit sa scoata dezastrul.

Cei de la Dove au facut un experiment super destept cu gama  Dove Invisible Dry.

Dove Invisible Dry este primul deodorant dovedit ca nu lasa urme albe pe 100 de culori.
Priviti ce s-a intamplat:

Mi se pare uimitor unde a ajuns industria de frumusete. Practic, e super sa nu mai stai cu stresul ca deodorantul iti pateaza hainele. Minunatat idee sa testezi pe 100 de culori ca sa vezi ca hainele tale raman intacte.

Va provoc la concurs: impreuna cu partenetii mei de la Dove pun la bataie 10 premii:

– 1 premiu mare: 1 halat de baie Dove, 1 set de papuci Dove, 1 set de produse Dove Invisible Dry (geanta cosmetica Dove, spray Dove Invisible Dry, roll-on Dove Invisible Dry);

– 9 premii mici: 1 set de produse Dove Invisible Dry (geanta cosmetica Dove, spray Dove Invisible Dry, roll-on Dove Invisible Dry).

PACKS PRISM 0613 APA 150ml PACKS PRISM 0613 ROLLON

 

 

 

 

PACKS PRISM 0613 STICK

1

Intrebarea e simpla:

Care e piesa vestimentara din garderoba ta la care tii cel mai mult, de cand o ai si cum o protejezi?

Cand raspundeti va rog sa va inregistrati cu numele complet si adresa de mail.

Astept raspunsurile voastre pina joi seara la ora 24.00. Castigatoarele le anunt vineri dimineata, extragerea o vom face cu ajutorul sistemul random.org.

Update:

Am primit 74 de raspunsuri care indeplineau conditiile de validare ( nume si inscriere pina la ora 24, comentariul pe tema data )

Am ales cu ajutorul sistemului random.org, raspunsurile castigatoare.

Screen Shot 2015-05-01 at 12.33.39 PM

extragerea-2

Raspunsul cu nr 56 apartinand Nicoletei Agache a castigat marele premiu 🙂

Pentru premiile mai mici raspunsurile: 5, 60, 45, 66, 6, 57, 58, 64,15.

Rog castigatorii sa imi trimita pina luni pe adresa de email fifistie@gmail.com datele complete de contact , numar de telefon si adresa unde Echipa Dove va poate trimite premiile.

Va multumesc tuturor 🙂

 

 

 

149 de gânduri despre &8222;Concurs Dove Invisible Dry. Super premii la începutul săptămânii&8221;

  1. Mocanu Anca zice:

    Nu este chiar usor sa ai o piesa preferata din toata garderoba. Personal, tin foarte tare la toate rochiile de petrecere din dulap. Cu cat le intretin mai bine, cu atat au viata mai lunga. Un deodorant bun si o curatare potrivita sunt lucrurile ce fac viata rochitelor frumoasa.

  2. Ela Gradinaru zice:

    Piesa mea vestimentară preferată este o rochie de seară roz pudrat, din mătase, pe care am îmbrăcat – o la petrecerea de logodnă a unor buni prieteni, acum 5 ani. Este rochia amintirilor mele dragi, pentru că atunci l-am cunoscut pe soțul meu 🙂 O păstrez învelită în husă de protecție, o spăl manual și mă feresc de parfumuri aplicate direct pe material, care cauzează pete eterne!

  3. Roxana Toma zice:

    Eu n-am sa vorbesc despre rochite. Evident ca toate rochitele sunt dragute si toate merita sa le protejam, dar eu am sa-ti vorbesc despre bluza mea, din panza topita. O am de la mama mea. A purtat-o ea, o port si eu. O port de 2, 3 ori, doar vara, tocmai pentru a o proteja. E drept ca deodorantul face toti banii, tocmai de aceea un deodorant chiar poate prelungi viata unui obiect vestimentar 🙂

  4. Ana ciobanu zice:

    Cea mai draga piesa de vestimentatie cu care ma mandresc ori de cate ori o imbrac , este o bluza de matase naturala cu broderie manuala primita de la stabunica mea ; folosesc numai deodorant anti- prespirant Dove iar cand o spal o fac manual .

  5. Cornelia Mosoianu zice:

    Sacourile, clar! Albe, multe, diferite, chiar dacă par la fel. Cele de in în top! Curățate la fiecare utilizare și păstrate în folie. Doar ca uneori se îngălbenesc în zona axilei. Sa fie deodorantul de vina? Dacă nu câștig premiul, mă duc sa cumpăr invisibile dry…clar!

  6. Raluca Nechita zice:

    Eu am mai multe piese vestimentare la care tin foarte mult. Si anume sunt rochiile mele nege. Ador rochia neagra! Desi incerc sa imi cumpar si rochii de alte culori, dar nu resesc. Am o rochie neagra cu fermoar la spate care se vede, pur si simpul ador rochia aceea. Mai am o rochie tot neagra cu spatele gol, la fel sunt innebunita dupa ea. Bine sunt foarte multe rochii negre pe care le am, dar le-am ales pe cele mai importante. Rochiile le protejez bineinteles cu deodorantul DOVE. Deodorantul DOVE este cel mai bun pentru mine. Am incercat mai multe variante de deodorant insa nici o varianta nu a fost buna si am revenit tot la DOVE. Am grija de rochiile mele negre, defapt am grija de toate hainele la fel. Hainele le pastrez foarte bine de spui ca acum le-am cumparat. Dar rochiile negre beneficiaza de servicii speciale :)) le spal doar la mana si le pastrez in huse speciale de haine. La orice eveniment la care particip port rochia neagra 🙂

  7. Mirela Ghinescu zice:

    Stiu ca veți rade de mine 😛 insa, piesa mea vestimentara, la care tin enorm, sunt de fapt… niste ghete verzi ! 😀 Le-am descoperit la Marelbo si ii am de anul trecut. Daca as putea, si vara le-aș purta! Si, da! Verdele este noul „me”. 😛 🙂

  8. EMILIA MILITARU zice:

    Bună! Rochia neagră , care mă scoate din orice situație, o spaăl cu detergent pentru rufe negre și folosesc antiperspirant invizibil, testat, pentru a nu o albi la subraț!

  9. Adina Ene zice:

    Dificila intrebare! Eu am o relatie deosebita cu pantofii mei, gentile mele, dar mai ales cu hainutele. Mi e greu sa aleg un articol vestimentar. Mi e foarte draga o rochita, little black dress, pe care am cumparat o impreuna cu mama. O port cu placere, imi da o stare de super bine! O spal doar manual si folosesc cel mai bun antiperspirant si o tratez cu mare grija si dragoste!

  10. Cristina Seceleanu zice:

    Piesa vestimentară preferată este o rochiță înflorată pe care am purtat-o la nunta mea și care-mi este foarte dragă. Până acum am dus-o la curățătorie tocmai pentru a nu greși atunci când o spăl și sunt mulțumită că și după trei ani o pot îmbrăca fără probleme, la diferite ocazii.

  11. Adriana Barnovschi zice:

    Imi este foarte draga o ie, o am de cativa ani si o port cu la fel de multa placere ca prima data. O spal manual si folosesc un antiperspirant care previne transpiratia si nu lasa pete, lucru extrem de important pentru aspectul unei haine si prelungirea duratei ei de viata. 🙂

  12. Nae Tatiana Loredana zice:

    am mai multe piese vestimentare importante in garderoba mea ,Dar ca sa mi aleg doar una aceea este o rochița care am purtat o la cununie si îmi este foarte Draga si încerc sa o protejez de fiecare data când o port cu un antiperspirant bun ca sa nu o pătez!

  13. Venera Padureanu zice:

    Piesa vestimentara preferata din garderoba mea este o rochie neagra din matase naturala primita in urma cu 3 de ani de la cea mai buna prietena. Incerc sa am o grija speciala de aceasta rochie, tocmai de aceea o spal manual si o tin intr-o husa. Intodeauna folosesc un deodorant Dove pentru a fi sigura ca nu voi pata rochia.

  14. Adriana Hustiu zice:

    Bluza crosetata din fir subtire de bbc (macrame) consider ca este una dintre favoritele mele acum, asa cum a fost si in urma cu 25 de ani
    .

  15. Roxana Dumitrascuta zice:

    Poate veti rade, dar am o camasa de jeans de vreo….15 ani! Asa draga imi e, ca nu pot renunta la ea…Pentru a-i pastra culoarea o spal manual, cu un detergent pentru haine fine, si am mare grija sa nu folosesc vreun antiperspirant care lasa urme albe pe tesatura!

  16. Nanu Ana zice:

    am o bluza de peste 20 ani, care arata bine si acum deoarece am purtat-o doar la evenimente speciale si am avut grija la spalat si calcat

  17. Oprea Gheorghe zice:

    costumul de la nunta pe care il pastrez in conditii foarte bune si deoarece imi place mult il mai port din cand in cand la nuntile speciale ale rudelor si cunoscutilor.

  18. candrea nadia alina zice:

    Piesa mea super favorita este o rochie alba, divina, din vascoza, cu un model floral deosebit la poale! O ador! Mi-am cumparat-o anul trecut, special pentru intalnirea de 11 Ani 🙂 cu fostii mei colegi de facultate, la Iasi. Am mai purtat-o si la un botez si a atras destule priviri!
    O spal la mana cu putin detergent, in apa calduta si o usuc fara stoarcere, la voie! Nu e nevoie sa fie calcata, arata sublim!
    Multumesc!

  19. Corina Cocoreanu zice:

    Buna. Tinuta mea preferata: o camasa superba portocalie, lejera are curea si nasturi metalici aurii pe care o potrivesc cu pantaloni albi. In primul rand nu le spal la masina de spalat si dupa ce ma imbrac folosesc un antiperspirant invisible. Merci pt concurs.

  20. Mihaela Mitran zice:

    Piesa mea preferata este o bluza din matase culoare roz deschis pe care o am de aproximativ 2 ani. Tin la ea foarte mult, o spal manual si niciodata nu as avea curajul sa aplic deodorant pe ea.
    Chiar sunt curioasa cum este deodorantul dove invisible dry si daca chiar nu lasa nicio urma

  21. Nicoleta Alexandra Badea zice:

    De curand, mai exact de o saptamana, am introdus in garderoba mea o noua piesa vestimentara si anume o bluzita roz, lejera, perfecta pentru primavara de la Poema.
    Incerc pe cat posibil sa nu o murdaresc de fond de ten, sa nu o agat si sa o spal cu cat mai multa grija!

  22. Stancioiu Nicoleta Florentina zice:

    Piesa preferata este o rochie neagra care m-a salvat in multe situatii,am achizitionat-o acum aproximativ 2 ani si o spal numai manual .

  23. Mihaela Grigoras zice:

    Preferatul meu este un costum deux piece marca Karotte, care ma aseaza foarte bine. Este potrivit siluetei si personalitatii mele. Il port ocazional, la evenimente deosebite, incerc sa nu il patez, nu dau cu parfum pe el, incerc sa il feresc de atingeri cu diverse obiecte. In rest sta pe umeras, sub folie.

  24. ceaus loredana zice:

    preferata mea este o bluza alba pe care am primit-o la nunta mea de la soacra. Este foarte sensibila , din matase si o protejez spalnd-o de mana de fiecare data

  25. Marioara Zota zice:

    Piesa vestimentara preferata din garderoba mea este o rochita roz pe care o am de 9 ani, a fost rochita pe care am purtat-o la starea civila si imi este tare draga, o protejez pastrand-o in dulap in husa si oferindu-i de fiecare data o curatare corespunzatoare.

  26. Plopi Adriana zice:

    Am o bluzica care este piesa mea vestimentara preferata ;am primit-o de la mama,acum 3 ani,de ziua mea si o ador pentru ca este dintr-un material ce se calca usor,nu se sifoneaza si este super!O spal mereu la mana pentru a nu o distruge la masina de spalat!

  27. Loredana Mariana Cenuse zice:

    Piesa vestimentara preferata este o rochita indigo ce am primit-o de la cumnata mea,cadou de ziua de nume,acum 5 ani,cred!Se pastreaza la fel de bine pentru ca o spal doar cu mana,fara masina de spalat…o ador,pentru ca,desi anii au trecut ,inca imi vine bine si e ca si noua!

  28. Plop Silvica zice:

    Rochita de la cununia civila este piesa la care eu tin mult si care s-a pastrat bine dupa 11 ani de la prima purtare!E adevarat ca am incercat pe cat posibil,sa nu o spal decat cu detergent bun si doar la mana!Mi-am cumparat-o singura special pentru acel eveniment si tin la ea ca la ochii din cap!

  29. Maria Ungurean zice:

    O rochita neagra foarte frumoasa este preferata mea, o am de 7 ani si arata impecabil si acum, o duc la curatat dupa fiecare utilizare si o pastrez in husa.

  30. Bucureanu Georgeta zice:

    Bluzica neagra primita de la sotul meu de ziua numelui,acum 2 ani,este piesa vestimentara la care tin eu cel mai mult!Si nu doar pentru ca-mi vine bine,ci si pentru calitatea materialului si pentru faptul ca s-a pastrat bine in timp ,iar culoarea este aceeasi,zici ca este noua bluzica!O spal cu atentie,nu o bag la masina cu alte haine colorate si..o ador!

  31. Cenuse Francisca zice:

    O bluzica de matasica,alba pe care am primit-o de la nora mea..aceasta este piesa vestimentara pe care o ador si apreciez de peste 5 ani de zile!Am grija sa o spal la mana pentru a nu o deteriora pentru ca este materialul fin si nu vreau s-o stric!

  32. Geta Branzanu zice:

    Am primit acum cativa ani cadou de ziua mea o ie foarte frumoasa daruita cu multa dragoste de mama mea, trebuie sa recunosc ca din acel moment a devenit preferata mea si abia astept zilele de vara sa o pot imbraca, o protejez spaland-o cu multa atentie de mana si o usuc fara stoarcere, arata minunat!

  33. Plop Daniel zice:

    O camasa de in este piesa vestimentara preferata si de care am mare grija pentru ca este primita de la fratele meu care este plecat din tara de vreo 20 de ani si care mi-a trimis-o de ziua mea acum vreo 2 ani!Am grija sa o spal doar cu haine deschise la culoare si la temperatura mica pentru a nu o distruge!

  34. Veronik Ungurean zice:

    Am o rochita neagra care este preferata mea si la care tin foarte mult, am cumparat-o acum 8 ani din strainatate. O port mereu cu placere si ma face sa ma simt minunat.O spal manual si folosesc cel mai bun antiperspirant pentru a o pastra in stare impecabila cat mai mult timp.

  35. NICULCEA DANIELA zice:

    Un palton de iarna pe care l-am cumparat intr-o vacanta la Viena si pe care il curat numai la curatatorie si am grija sa nu degradez.

  36. Elena Craciun zice:

    Am o camasa de matase de culoarea verde smarald pe care o am de mai bine de 10 ani, o spal doar manual cu detergent special, o pastrez in dulap pe umeras si sunt foarte incantata de ea, mai ales ca am amintiri foarte frumoase legate de aceasta camasa.

  37. Adrian Georgeta zice:

    O rochita de matase rosie pe care am primit-o de la iubitul meu de ziua mea,acum un an…o ingrijesc ca pe un bebelus :)) pentru ca o ador…o spal cu grija si o usuc la fel!

  38. Gulita Iuliana zice:

    Am o rochie de vara,inflorata din matasita pe care am primit-o de la sotul meu de ziua mea …o am de peste 3 ani de zile si se pastreaza parca as avea-o de ieri!O spal cu detergent lichid si o aranjez frumos pe umeras dupa ce o calc cu fierul cu aburi!

  39. Visan Amalia zice:

    O bluza bleo marin primita de la soacra mea acum 4 ani si pe care o iubesc!O spal doar separat la mana,o calc si o pastrez pentru ca are material bun in ea si-mi sta atat de bine!

  40. alina dita zice:

    piesa mea preferata este o camasa de bumbac egiptean. Este o piesa la acre tin foarte mult..sentimental. O protejez ..adica o spal de mana

  41. maria marcela dita zice:

    o bluza de in lucrata manual de bunica mea pe care o ador, o calc numai cu abir, o spal numai cu produse naturale si..o iubesc..in fiecare zi!!

  42. dobrete georgiana adelina zice:

    am primit chiar ieri de ziua mea o bluzita de vara foarte frumoasa si eleganta. Deja am purtat-o si acum cateva ore am si spalat-o prima data de mana

  43. dobrete elena zice:

    un tricou cu niste desene pictate de mana. Nu folosesc pt ea masina de spalat ci dor o spal de mana cu nuci (am un lapsus cum le zice )

  44. egeto magda-gabriela zice:

    am mai multe piese vestimentare care sunt intretinute special, din cauza materialului fin , dar si pantofii necesita o intretinere speciala.Insa piesa de rezisteta , este o rochita din matase naturala , la care tin foarte mult si o pastrez intr un sac special.Si gentile merita o protectie si la fel ca si imbracaminte si geanta verde cu auriu din pluta este pastrata cu mare grija!

  45. Alexandra Enache zice:

    Articolul vestimentar preferat este o bluzita care pe fata este din piele, iar pe spate din voal, astfel ca e foarte greu de intretinut mai ales pe partea de piele. O spal foarte incet, de mana, si am mereu grija sa o pun frumos pe umeras sa nu se sifoneze in vreun fel sau altul.

  46. Ioana Alinta Gheorghita zice:

    Buna! Piesa vestimentara la care tin cel mai mult este o bluza cu floricele colorate, stil camasa,de primavara,dar o port si vara,deoarece ii ridic manecile si le prind cu un nasture. Am cumparat-o din Braila,inaine sa ma mut definitiv de acolo,in urma cu vreo 4 ani si chiar are o valoare sentimentala mare.
    O port foarte des si incerc s-o protejez spaland-o numai manual,cu detergent cat mai putin agresiv,deoarece are un material delicat.

  47. Gina Popa zice:

    Cea mai draga piesa vestimentara este o rochie neagra din matase, cu un tiv din dantela fina. O port cu drag, mai ales pentru ca are si valoare sentimentala.

  48. Nanu Ecaterina zice:

    piesa vestimentara la care tin cel mai mult este o jacheta de blugi cumparata de mama mea in perioada adolescentei, o mai port cateodata si nu vreau sa o murdaresc pentru a evita desele spalari si uzura acesteia

  49. Ileana Zota zice:

    Rochita mea neagra pe care o ador, este deosebita si a fost primul cadou daruit de sotul meu, o am de 6 ani si arata foarte bine chiar daca a fost imbracate de nenumarate ori, am avut mereu grija de ea, folosit un deodorant care nu pateaza si dupa fiecare utilizare am curatat-o.

  50. Oprea Andrei zice:

    Tin foarte mult la o geaca de piele primita cadou in timpul liceului. O pastrez pe un umeras intr-un loc uscat, din cand in cand o sterg cu o carpa moale si am mare grija sa nu o zgarii deoarece pielea este foarte sensibila.

  51. Anda Gabriela Moc zice:

    eu am ca piesa vestimentara preferata un compleu format dintr-o fusta neagra bordata cu bulinute fine albe un maieu negru si un blazer din voal negru asortat cu noste sandale negre foarte dragute. Aceasta tinuta m-a scos de 2 ori din incurcatura si o ador!o protejez folosind un deodorant invizible dry de la Dove si spaland-o de mana in apa calduta cu Perwol pentru haine negre.

  52. Matei Maria zice:

    Piesa vestimentara preferata este un sacou primit in dar de la mama mea acum 8 ani. Desi l-am purtat de foarte multe ori, sacoul meu arata foarte bine deoarece il duc la curatatorie de fiecare data.

  53. Aurelia Dumitru zice:

    Imi plac rochiile negre,dar si cele colorate.Am o colectie deja si este deranjant sa vad pe ele pete albe de antiperspirant. Incerc sa le protejez folosind produse care nu pateaza.

  54. Viorela Preda zice:

    Am o ie primita de la matusa mea de cand avea varsta mea. O port cu placere in fiecare vara si am vazut ca de cativa ani chiar a revenit moda. O tin pe umeras in dulap, indiferent de sezon.

  55. Bucureanu Vasile zice:

    O camasa bleo marine primita de la fiica mea,acum 4 ani si de care m-am indragostit efectiv!O spal la mana si o pastrez aranjata frumos in sifonier!

  56. Nicolaescu Tatiana zice:

    Piesa vestimenatra preferata este rochita de la cununia civila,care este de culoare verde deschis si pe care o pastrez cu drag si am mare grija de ea pentru ca o port destul de des..o spal ,o calc si o asez frumos pe umeras in sifonier,fara alte haine pe ea!

  57. Dragotoniu Simona zice:

    O bluzica alba din matase naturala primita de la sora mea care e plecata de multi ani in strainatate…tin mult la aceasta bluza pentru ca are si valoare sentimentala,dar este si foarte frumoasa,o spal manual si am grija sa o impaturesc frumos si s-o pun in dulap!

  58. Gigic Rodica zice:

    O bluza inflorata de vara,primita de la mama acum 2 ani.Am spalat-o de atatea ori si nu si-a schimbat culorile,dar o spal manual,nu cu masina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.