Am descoperit care este secretul lui Florin Neby, un antrenor cu super rezultate

 

 

neby1

Am inceput sa merg la sala pe 19 mai. Paralel am tinut regimul alimentar dat de Florin Neby.

Rezultatul? 6 kilograme pierdute intr-o luna. Mie mi se pare wow, el pare cat de cat multumit. Nu-i place insa ca plec foarte mult din Bucuresti si e constient ca desi imi aleg hoteluri cu sala de sport, nu e tocmai ca la carte treaba.

Se tine de capul meu. Si ca sa intelegeti mai bine, redau cateva din discutiile noastre.

Eu nu ajung la sala 4 zile.

Florin Neby:  Vreau sa te gandesti bine la ceea ce iti doresti mai mult. Treaba ta, dar uite asa o sa pierzi tot ce ai muncit pana acum, organizeaza-te!

Eu il anunt ca plec la mare.

Florin Neby: Ar trebui sa-ti prioritizezi putin lucrurile, plecari tot mai ai, dar un start asa cum a fost acum,in ceea ce priveste schimbarea ta, nu stiu cand se va mai intampla si cu cat neglijezi mai mult, cu atat o sa se piarda tot ce ai inceput

El, pur si simplu de control.

Florin Neby: Buna Fifi, cum stai cu rezultatele? Sala mai ai idee pe unde este localizata?:))

De ziua mea am avut parte de o petrecere surpriza. Si pentru ca prietenele mele ma sustin i-au scris lui Neby sa ceara voie sa imi faca un tort. El a raspuns amabil, le-a indicat din ce sa fie tortul ( putina crema de iaurt si multe fructe ). Eu ii scriu sa ii multumesc.

Florin Neby: Buna Fifi, da am vorbit cu Ana Maria. Sper ca a fost doar o felie, si daca da, sper ca ai savurat-o pe deplin:)

Eu ma plang ca am o saptamana in care lucrez pina foarte tarziu si nu ma pot ridica din pat dimineata, nu ma trezesc sunt super obosita.

Florin Neby: Fifi, continua sa mergi la antrenament, pentru ca ai timp sa recuperezi somn saptamana viitoare. Pune telefonul sa sune dimineata la 5 m de pat si nu o sa mai adormi. Eu zic sa mergi dimineata la ore.  (desigur ca m-am dus )

neby3

Concluzie: Un antrenor adevarat nu vrea sa auda scuzele tale si nici nu te va mangaia pe cap ca ti-e somn sau ca te doare sau ca nu mai poti.

Poate ca asta e marele secret al acestui domn pe nume  Florin Neby.

neby2

Un gând despre &8222;Am descoperit care este secretul lui Florin Neby, un antrenor cu super rezultate&8221;

  1. Mica zice:

    Bun gasit si felicitari pentru rezultate! Si pentru norocul de a fi gasit un asemena om!
    Din pacate in provincie lucrurile sunt cu 50 de ani in urma Bucurestiului. Ai putea te rog sa ma ajuti cu planul de masa propus de Neby? In Craiova nu exista nutritionist ci doar medici diabetologi.La sala daca iti faci abonament nu te intreaba macar daca suferi de ceva… Foarte trist…
    Asa incat , revin cu rugamintea de mai sus, daca se poate sa ma ajuti cu planul de masa.
    Multumesc!
    M

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.