Rezident Tomis Marina. Cazarea perfectă pentru city break în Constanța

Întotdeauna m-am uitat cu jind la emisiunile cu acei oameni pricepuți care fac case de la A la Z. Partea cu construcția mă depășește, dar când văd partea de design interior sunt fascinată de soluțiile ingenioase, de idei care nu îți trec ție prin minte, dar când le vezi făcute de ei spui: „Ce simplu, asta aș putea să fac și eu!” Am ajuns la Rezident Tomis Marina într-o vineri cu ploaie și, de când am intrat în clădire, m-a întâmpinat căldura. Deși amenajarea este industrială, spațiul e atât de cald.

 

Apartamentul numărul 402, în care am stat, e la parter. Inițial, m-am bosumflat crezând că nu am nicio vedere, dar m-am înșelat. Așa e când ești Fifi și nu studiezi cu atenție. Ca să aveți o idee, am încercuit apartamentul în care am stat și apoi aveți și fotografia cu priveliștea.

Apartamentele Rezident Tomis Marina respectă standardele de dotare Rezident. Fiecare are o bucătărie complet utilată, cu toate dotările de care ai nevoie pentru o ședere perfectă: frigider, plită, cuptor, hotă, mașină de spălat rufe și vase, cuptor cu microunde, toaster, espressor Nespresso și fierbător de apă.

Baia e foarte luminoasă și nu trebuie să vii cu gelul de duș de acasă. Rituals din partea casei  Acesta este standardul Rezident și în locațiile din Eforie Nord și București.

Patul perfect, lenjeria tot așa, curățenia nu mai zic… Cred că e o obsesie în cel mai pur sens al cuvântului. Senzatia e că nimeni nu a stat acolo înaintea ta. Minunat. Apartamentul în care am locuit preț de două nopți are două camere, un living și dormitorul. Fiecare cu balcon. Două camere, două televizoare. Ca să nu se bată nimeni pe telecomandă, fiecare televizor are două telecomenzi, am zâmbit la acest detaliu pentru că mereu sunt discuții: unde e telecomanda, dă-mi mie, etc… Așa că genială ideea cu două telecomenzi.

Rezident Tomis Marina e deschis tot anul, ceea ce e absolut minunat pentru oamenii ca mine care adoră marea în orice anotimp. Sunt 26 de apartamente, le vedeți pe fiecare aici.

Și dacă vreți să veniți ca tot omul vara, e super ok locația pentru că este foarte aproape de malul mării, Plaja Modern e la 10 minute de mers pe jos.

Si acum sa va mai spun ceva. Constanta e o destinatie perfecta de city break sau de fugit undeva o saptamana la liniste si pace dar totusi sa nu fi in pustietate.

Ce vă recomand să vizitați:
  • Muzeul Național de Istorie și Arheologie, care domină Piața Ovidiu, unul dintre cele mai bogate muzee din țară
  • Moscheea Carol, principalul edificiu musulman din România
  • Farul Genovez a fost construit în secolul al XIV-lea și este un simbol al istoriei marine a orașului Constanța.
  • Cu o lățime de numai doi metri, Strada Vântului este cea mai îngustă din oraș și a doua de acest fel din România.
Atentie! Constanța excelează la arta culinară pe malul mării în toate restaurantele sale cu specific pescăresc, turcesc, grecesc, tătăresc. Noi am ales să mîncăm la Rozmarine Tamas si Vin, a fost o experienta superba.

Rezident Tomis Marina e deschis tot timpul anului,  Rezident la Mare inseamna insa si apartamentele din Eforie Nord si camerele de la Corbu. Aveti aici doua oferte noi noute pentru acetse locatii.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.