Intâlnirile care fac bine la siluetă. Despre locul potrivit la momentul potrivit

scari motivationale (1)

*text de Diana Elena Butoi

Acum ca a venit vara, vreau sa ma reapuc de sport si ma tot intrebam ce tip de miscare sa fac, la ce sala sa ma duc, sa imi gasesc un grup sa ma motiveze si tot asa..Raspunsurile la toate intrebarile au venit la Pura Vida Sky Bar & Hostel Bucharest unde am fost la prezentarea 7card.

Interesul si curiozitatea  au crescut proportional cu urcarea scarilor motivationale , iar intrebarile si raspunsurile s-au revarsat la ultimul etaj, pe terasa unde se vedea  tot Centrul vechi . ( #superpriveliste )

 

scari motivationale (3)

scari motivationale (4)

scari motivationale (2)

Am aflat ca o viata sanatoasa nu inseamna numai retineri de la ce ne place si ca putem manca orice ne e pofta, atunci cand ne este foame, dar nu regulat, daca ne pregatim corpul cum trebuie.

Antrenorul de la Fit Republic, Paraschiv Eftimie ne-a vorbit despre revolutia antrenamentelor in aer liber, iar Andrei Cretu ne-a vorbit despre conceptul 7card, pe care l-a fondat acum 2 ani alaturi de alti 2 antreprenori.

**** 7Card este un abonament corporate valabil in 6 orase si in peste 150 de Sali, care ofera angajatilor din companii o viata activa. Angajatii care profita de cardul 7 card au acces gratuit si la Fit Republic, care revolutioneaza conceptul de sport in aer liber. Aflat la a doua editie, Fit Republic se desfasoara la Stadionul Iolanda Balas de luni pana joi la 7 dimineata sau la 19:30 seara, si in fiecare zi este un program diferit de miscare.

7Card a prins amploare in Romania in peste 300 de companii si are peste 8500 de angajati activi, care ofera programe diferite, jocuri pe echipe, bootcamp, competitii, la diverse sali.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.