Concurs: Răsfăț și sănătate pentru părul copilului tău

Avem un castigator! raspunsul cu numarul 3 in ordinea inscrierii in concurs e castigator.

RANDOM

LAZAR GEORGIANA LOREDANA

” Vara imi spal copilul pe cap aproape zilnic, din cauza transpiratiei si din cauza prafului din parc, lui ii place sa se joace mult la groapa cu nisip. Nu face mofturi cand vine vorba de baita, adora sa faca baie sa se joace cu jucariile lui in cada. ”

Gerogiana, astept datele datele pe mail fifistie@gmail.com( adresa si numar de telefon ) pentru a intra in posesia premiului

 

 

 

 

 

sampon-delicat-pentru-copii-250-ml-93-edit-600

Prietenii mei de la 10 beneficii au acum in magazinul lor on line dedicat sanatatii, produse din Italia pentru copii care sunt super sanataoase.

Samponul BEMA BIO Baby este un sampon dedicat si celor mai pretentioase mamici, obsedate de ingredientele produselor cosmetice pe care le folosesc pentru copiii lor.

Contine agenti de spumare naturali, obtinuti din uleiuri de BIO de migdale dulci, masline, neem si nuca de cocos, amidon de orez si cartofi. Stiu ca asta nu trebuie sa conteze dar miroase senzational ceea ce pentur copii este foarte important, mai ales daca nu le place episodul spalatului pe cap, mirosul poate fi un argument.

Samponul calmeaza si previne iritatia si roseata pielii copilului, lasand-o perfect hidratata si hranita, fara a-i modifica Ph-ul

INTREBARE CONCURS: Cat de des iti speli copilul pe cap si daca nu ii place acest ritual ce trucuri folosesti?

Concursul se incheie duminica la ora 24.00. Castigatorul il extrag cu ajutorul sistemului random.org si il anunt luni dimineata aici pe blog.

Succes!

****

Gama Bema Bio Baby cuprinde produse care nu contin SLS/SLES, substante sintetice, conservanti si coloranti, fiind realizate din ingrediente organice care protejeaza sanatatea pielii si sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

 

14 gânduri despre &8222;Concurs: Răsfăț și sănătate pentru părul copilului tău&8221;

  1. Cornelia zice:

    1’data/ săptămâna! I-am cumpărat o para de dus în forma de cap de maimuță și au dispărut instant toate problemele :)))

  2. Lazar Georgiana Loredana zice:

    Vara imi spal copilul pe cap aproape zilnic, din cauza transpiratiei si din cauza prafului din parc, lui ii place sa se joace mult la groapa cu nisip.
    Nu face mofturi cand vine vorba de baita, adora sa faca baie sa se joace cu jucariile lui in cada.

  3. Huzum Mihaela Daniela zice:

    Fetița mea are 2 ani si 11 luni si o spăl pe cap odată la doua zile pentru ca asa este recomandat (daca parul se spală zilnic se usucă si devine mai dificil). Cat despre sfaturi… Nu am deoarece fetiței mele ii place la apa.

  4. ghizdavu iuliana simona zice:

    Eu il spal pe fiul meu de 2 ori pe saptamana si incerc tot posibilul ca acest ritual sa fie transformat intr-o joaca placuta fiului meu ,in cadita ii pun jucariile lui preferate ,povestim ,cantam ,ne jucam cu jucariile ,le spalam si pe ele ,si incerc sa nu ii bag in ochi sampon chiar daca folosim sampon special pentru copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.