Profesorul de munte. O super idee de vacanță de la Hadar Chalet

www.catalingeorgescu.com
M-am indragostit anul acesta de un loc 100% romanesc: Hadar Chalet, o oaza perfecta pentru o vacanta de weekend sau de o saptamana. Am scris la momentul respectiv un articol, il gasiti aici.
Pentru ca sunt foarte atenti la detalii cei de la Hader Chalet vin cu o propunere iesita din comun pentru cei care au copii. Cateva zile pe saptamana organizeaza  ture in padure cu Sebastian Mastahac, ghid montan autorizat, unde cei mici impreuna cu parintii afla mai multe despre natura si fac miscare departe de ecranele atat de tentante. Mai multe detalii puteti gasi aici: http://hadarchalet.ro/sebi-profesorul-de-munte/. L-am cunoscut pe Sebastian, e un om bun, super simpatic, care iubeste muntele si stie foarte bine sa interactioneze cu copiii.
www.catalingeorgescu.com
Cei mici sunt intotdeauna bineveniti la Hadar Chalet, intr-adevar un loc in care, ca si parinte, nu duci grija masinilor, poluarii sau a mancarii nesanatoase. Facilitatile permanente de care se pot bucura sunt terenul de sport, sala de jocuri cu biliard, ping-pong si Wii, piscina exterioara, locul de joaca pentru copii si bineinteles, cei 30,000 de metri patrati de gradini si lacuri pe care le pot explora.
web_C_Hladi-8308-300x200
Vara Hadar Chalet isi deschide  deschide portile in lunile iulie si august si pe timpul saptamanii pentru cei care isi doresc sa petreaca cateva zile linistite departe de orasele agitate.  Sunt pregatite oferte complete de cazare si pensiune completa la care se adauga oferta de activitati si vizite in zona.
shutterstock_195735086
Si daca e sa vorbim chiar despre toate detaliile va reamintec ca mancarea de Hadar Chalet e senzationala.  Pregatesc pentru fiecare masa un meniu proaspat din ingrediente delicioase. Exista un mini meniu a-la-carte pentru cei mai mici cu feluri mai simple: paste cu sos facut in casa, mamaliguta cu branza si smantana, si altele.
Si un mesaj de la echipa Hadar Chalet :
” Celor care isi doresc o vacanta intr-un loc exact asa cum isi imagineaza – decor frumos, natura superba, personal prietenos si pasionat, facilitati de cea mai buna calitate si voie buna – le spunem ca exista. La doar cateva ore de condus. Se numeste Hadar Chalet si va asteapta cu drag 🙂 „
Mai multe detalii puteti gasi pe www.hadarchalet.ro sau ne puteti scrie la rezervari@hadarchalet.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.