Concurs: Câștigă o invitație la premiera spectacolului Fata Babei și Fata Moșneagului

Update

Ioana Daria Nicolae este castigatoarea pe care am ales-o! Felicitari! Astept datele tale la adresa de mail fifistie@gmail.com pentru a intra in posesia invitatiei.

12625941_705629199573774_551635433_n

Vă anunț cu mare bucurie că avem Premieră Teatrul Zurli la Teatrul de pe Lipscani: Fata Babei și Fata Moșneagului, sâmbătă 6 februarie, ora 11.00

 

Povestea clasică,Fata Babei și Fata Moșneagului este adaptată în stilul Zurli şi pusă în scenă pe înţelesul celor mici. Am eliminat arhaismele şi am introdus interactivitatea. Am creat costume colorate, prietenoase. Am construit personajele între bine şi rău. Le-am iertat la final pe cele negative pentru că au promis că se schimbă. Fata Moşului e bună şi blândă şi este atentă la valori: e generoasă, e empatică, e cochetă, e întelegătoare. La polul opus, Fata Babei e o răzgâiată, alintată, sclifosită care nu se spală, nu se pieptăna, răspunde obraznic mamei şi e un munte de egoism. Moşneagul e blând, dar slab în timp ce Baba e şmecheră şi rea. Greşelile de abordare pe care încă le facem şi noi, părinţii zilelor noastre, le identificăm foarte uşor în acest spectacol.

Oamenii mari pleacă la final mulţumiţi că au avut o experienţă minunta în care, din joacă, şi ei şi copiii lor ştiu mai multe despre relaţia părinte-copil.

Fereşte-te de oamenii răi! Fii bună cu copacii şi cu animalele şi plantele şi într-o zi vei fi răsplătită! Lasă-te dusă de inima. Niciodată inima nu greşeşte drumul. Întotdeauna ascultăndu-ţi inima vei ajunge acolo unde ţi-ai propus”.  Acestea sunt o parte din învățămintele acestui spectacol.

Ce ne face pe noi TEATRUL ZURLI să fim altfel?

 Suntem foarte atenți la text. Știm despre cuvinte că ele crează imagini și avem grijă să fie imagini frumoase. Am ales în spectacol cântece și jocuri potrivite pentru copiii de 2-6 ani, am găsit replici care să-i facă pe părinți să zâmbească și texte din care cei mici să tragă învățăminte.

Biletele pot fi comandate pe bilete.ro dar le găsiți și  la casieria Teatrului de pe Lipscani, de luni până duminică, în intervalul orar 12:00-22:

Pretul unui bilet : 30 lei

Căștigă invitație pentru 2 persoane la premiera acestui minunat spectacol. Întrebarea este simplă: Care este personajul tău preferat din  ” Fata Babei și Fata Moșneagului” și de ce?

Aștept răspunsurile voastre aici pe blog până miercuri dimineața la ora 9.00. Aleg câștigătorul și îl anunt aici pe blog miercuri la pânz. Succes!

 

 

26 de gânduri despre &8222;Concurs: Câștigă o invitație la premiera spectacolului Fata Babei și Fata Moșneagului&8221;

  1. opritoiu alexandra zice:

    Raspunsul la intrebare dat de fetita mea este: personajul meu preferat din povestea Fata babei si fata mosneagului este fata mosneagului pentru ca se purta frumos cu toate animalele si era foarte draguta. 🙂

  2. Teodora zice:

    Pustiul meu adora persoanajele negative mai ales ca acestea la sfarsit isi primesc pedeapsa si se caiesc (de obicei). Preferata lui e fata babei.

    Hai Tura -Vura!

  3. Raluca Apostol zice:

    Fetitei mele ii place foarte mult de Fata Mosului pentru ca este cuminte, ascultatoare si buna cu cei din jur. Prin deductia logica a Raisei, fata mosului era prietena buna cu My little pony pentru ca se poarta frumos cu animalele. Nu ii place fata babei pentru ca este rea (asa spune ea 🙂 si seaman cu Nightmare Moon (tot MLP). Acesta a fost raspunsul ei 🙂

  4. Laura Tone zice:

    Fata moşului e preferata noastră. Este atât de veselă, chiar daca munceste cat e ziua de lunga. Are grija de prietenii ei si nu uita cat e de important sa iti petreci timpul cu cei dragi si sa le arăți dragostea ta.

  5. Nicolae Daria Ioana zice:

    Mie imi place personajul Fata Mosneagului deoarece ajuta pe cei care au nevoie de ajutor si nu asteapta rasplata.
    Eu sunt o fetita de clasa a III a C si imi place Teatrul Zurli.
    Pupici cu sclipici pentru Teatrul Zurli!

  6. gabriela beju zice:

    Fata mosului pentru ca este un exemplu pozitiv si asta ii place cel mai mult…de multumim ca exista si gasca Zurli copiii au ce invata cu adevarat de la toate personajele

  7. Ana zice:

    Preferata noastra este fata mosului, pentru ca este buna la suflet, pentru optimismul de care da dovada, pentru faptul ca vede lucruri bune si marete in fiecare lucru, lacomia, rautatea si egoismul neavand loc in viata ei. Este un exemplu demn de urmat de catre majoritatea oamenilor din ziua de astazi!

  8. CONSTANTIN Alina zice:

    Felicitări Teatru Zurli ca pune în scena o poveste iubita atât de părinți cât și de copii. SINCERE FELICITĂRI!
    Fata moșneagului este un model de urmat Este educata frumos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.