Capitala Copiilor. Siteul care îți pune pe tavă programul de distracție pentru copilul tău

11096052bf9e2b86ea304ae01ff252f6

 

E complicat să faci un program distractiv pentru copilul tău când e foarte frig afară și nu prea ai idee care e oferta celor care fac evenimente pentru copii. Vă spun asta din experiență proprie.

A apărut  site-ul http://capitalacopiilor.ro/ care strange cele mai faine petreceri, ateliere, piese de teatru, absolut tot ce se organizeaza zi de zi pentru copii in Bucuresti.

Iata ce spun cei care l-au gandit:

Capitala Copiilor este un loc în care ne propunem să listăm cele mai interesante evenimente pentru copii din București. Un ghid al părinților informați! Suntem o echipă tânără, cu multă inițiativă și dorim să vă oferim cele mai proaspete informații despre spectacole, piese de teatru, ateliere și tot ceea ce este util pentru viața socială de familie. În același timp, ne dorim să lansăm secțiunea dedicată recenziilor. Orice părinte poate să împărtășească cu noi experiențe din cadrul evenimentelor la care participă cu cei mici, publicăm cele mai frumoase opinii și suntem nerăbdători să interacționăm părinții.

Ca PR la Gasca Zurli m-am  bucurat sa regasesc atelierele noastre si piesele de teatru.

12522920_1184560024907189_8914693494780090497_n (1) zapezii

Asa ca daca aveti copii, stati in Bucuresti si sunteti in pana de idei pentru programul de familie intrati pe capitalacopiilor.ro, precis o sa gasiti un eveniment care sa va placa.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.