Pet Sitter. S-a lansat siteul pentru cei care iubesc animalele și vor un job în acest domeniu

images (1)

Ideea să plimbi câinii altora am văzut-o doar în filme și mi-a părut tare faină.

Pe de alta parte, dacă ai un câine, o pisică sau chiar un hamster si esti disperat ca nu ai cu cine să-l lași când pleci în vacantă iată o variantă foarte bună.

Un român destept a lansat site-ul www.pet-me.ro unde cererea se intilneste cu oferta. Cei care vor sa plimbe animalele isi ofera serviciile iar cei care au nevoie de petsiteri au de unde  alege.

Si ca sa fie si mai usor, in cazul pisicilor spre exemplu pet sitterul poate sa faca doar vizite, daca nu vrei sa iti gazduiasca felina.

pet-me

Inscrierea pe site este gratuita dar pentru ca am multi prieteni cititori care au animale de companie si chiar au nevoie de asemenea servicii am vrut sa inteleg exact cum functioneaza si am stat de vorba  cu cel care a avut aceasta super idee, Catalin Viciu.

Cătăline, cum ti-a venit ideea?

Dragă Fifi, anul trecut in primavara planuiam impreuna cu prietena mea o vacanta si ne puneam intrebarea ce vom face cu pisica noastra in acea perioada pentru ca prietenii care aveau de obicei grija de ea nu erau disponibili. Lucrand in IT&C, imi place sa fiu la curent cu ce se intampla in acest domeniu si tocmai citeam un articol despre cum business-urile online gen Airbnb sau Uber au schimbat radical modelele traditionale de business (hoteluri si taxi). Nu mi-a trebuit mult sa le pun cap la cap si sa imi dau seama ce bine ar fi fost daca ar fi existat un site unde sa gasesc usor Pet Sitteri.

De la idee pana la punerea in practica a durat ceva si a trebuit sa trec prin multe etape inclusiv cea de a realiza ca au fost si altii care identificat nevoia in alte tari…in State si in alte tari din Europa exista deja cateva site-uri consacrate care fac acest lucru deci inseamna ca exista o nevoie reala.

In Romania nu a existat pana acum asa ceva deci suntem primii aici.

Te rog sa ne explici cum ai pus in practica acest concept. Practic, daca eu am un catel il pot lasa in grija cuiva cat sunt in vacanta? Dar daca vreau pe cineva care sa plimbe cainile ziua cind eu plec la birou?

Pet-me.ro este o comunitate online de Pet Sitteri creata pentru a ajuta Stapanii animalelor de companie sa gaseasca rapid si comod Pet Sitteri in orasul lor. Serviciile de Pet Sitting sunt oferite de comunitate, www.pet-me.ro este mijlocul prin care Clientii au access la Pet Sitteri.

Stapanii animalelor de companie pot gasi aici mai multe servicii oferite de membrii comunitatii:

– Gazduire Caini, Pisici sau alte animale de companie – pe perioadele cand sunt plecati in concediu

– Plimbare Caini – daca esti foarte ocupat si nu ai cand sa scoti cainele afara regulat

– Vizita la domiciliul clientului pentru ingrijirea pisicii – daca nu vrei sa iti stresezi pisica mutand-o

In functie de nevoi, in viitor putem introduce si altfel de servicii de genul dresaj sau daycare.

Pentru a rezerva un serviciile unui Pet Sitter trebuie sa intri pe site, iti faci un cont si apoi cauti un Pet Sitter disponibil in meniul Cauta Pet Sitter. Alegi persoana care se potriveste cerintelor tale, alegi datele in care ai nevoie de ajutor si trimiti o cerere de rezervare.

In maxim 24 de ore Pet Sitter-ul va confirma rezervarea si primesti o factura. Totul este safe si modern iar plata se face online prin PayPal sau Card.

Au proprietarii de caini incredere in acest serviciu?

In Romania serviciile de Pet Sitting sau Plimbare caini sunt oferite in prezent de diverse persoane fizice insa acesti oameni pana acum nu au fost gasiti in acelasi loc.

In alte tari astfel de site-uri sunt foarte populare iar oamenii le folosesc ca pe un prieten care face o recomandare buna. Recomandarile online sunt cele care functioneaza cel mai bine in prezent si feedback-ul este prompt, transparent si accesibil tuturor. Daca alti clienti au fost multumiti si au dat o recomandare buna Pet Sitter-ului atunci inseamna ca serviciile au fost bune. Nimeni nu-si permite sa o dea in bara si sa aiba un feedback negativ care sa nu ii mai aduca clienti niciodata.

Cum selectezi persoanele colabortorii pentru acest program. Ce calificari trebuie sa aiba? Cat de mare este echipa?

Pricipala calitate ale unui Pet Sitter este sa iubeasca animalele. Suna cheesy dar fara asta nu se poate. In afara de asta ei trebuie sa fi avut animale de companie si sa stie sa le ingrijeasca. Pet Siterii in general sunt persoane fie tinere fie pensionate cu mai mult timp liber la dispozitie. Elemente ca: numar de ani de experienta, daca poate oferi si alte servicii suplimentare, daca are spatiu suficient precum si feedback-ul altor clienti pot face diferenta.

Pentru siguranta clientilor noi verificam personal datele Pet Sitter-ului, veridicitatea pozelor postate pe site si adresa acestuia.

Am pornit site-ul de o saptamana si jumatate si deja avem peste 200 de useri inregistrati cu 28 de anunturi listate. Pentru inceput sunt foarte multumit de evolutie.

Aveti aici siteul: www.pet-me.ro si Pagina de Facebook Pet-me

 

14 gânduri despre &8222;Pet Sitter. S-a lansat siteul pentru cei care iubesc animalele și vor un job în acest domeniu&8221;

  1. Dolly Maxim zice:

    Buna seara,
    Am citit cu mare placere de aceasta initiativa si as dori sa putem comunica si de ce aplica, daca termenii si conditiile sunt cat de cat convenabile pentru mine.
    Sunt o mare iubitoare de animale, am 7 caini si 14 pisici, am lucrat anul trecut la adapostul din Floreasca al Red Panda.

    Multumesc,
    Dolly MAXIM

  2. Voica Victoria zice:

    Bună ziua! Doresc un job în acest domeniu.Iubesc animalutele,am trei pisici , sunt pensionară și aș avea timp și pentru a îngriji alte pisici sau a plimba câini.Cum mă pot înregistra?V

  3. Madalina Georgescu zice:

    Buna ziua,am gasit si citit cu mult interes site-ul dvs.Eu nu numai ca sunt o mare iubitoare de animale ,dar consider ca merita toata dragostea si interesul nostru vizavi de ele.Am un lup canadian – o fetita- pe care sincer o consider membra a familiei.As fi interesata de un job in tot ceea ce ar insemna lucrul cu animalutele. Va rog sa-mi oferiti mai multe detalii in acest sens.

  4. Codreanu Adnana zice:

    Buna ziua! Sunt interesata de un job part time in acest domeniu deoarece am un program dezordonat in cadrul facultatii.. imi plac la nebunie cateii !!

  5. Buzea Cristina zice:

    Buna seara!As dori sa plimb animale si eventual sa am grija de ele la domiciliul stăpânului.Mentionez ca in prezent am 2 pisici si iubesc animalele,am trăit la bunici si cred ca asta spune totul…

    • Dana Ojvat zice:

      Minunat! Ma bucur din tot sufletul pentru minunatele noastre iubiri!Stiu ca ma repet dar eu chiar simt ca ei ne fac viata mult mai frumoasa! Chiar merita toata dragostea si grija noastra, si sper ca acest site sa fie exact ceea ce ne dau ei noua!!! Iubiri neconditionate! As vrea tare mult sa ajunga si la noi in Oradea aceasta initiativa pentru binele tuturor! Sa mai salvam ce poate fi salvat iubirea si atasamentul reciproc! Sunt Dana Ojvat mama lui Nino! Cel mai minunat catel!!!

  6. Christian Nicolaescu-Stoica zice:

    Bunaseara, iubesc pisicile, am un motanel de 9 ani, catelul de 16 s-a dus pe curcubeu, sunt interesat sa ma deplasez pentru a avea grija de pisoi la domiciliu ( sau variante), locuiesc in zona Moghioros. Multumesc,

  7. Raffaella zice:

    Buna ziua, iubesc animalele , in special câini . Acum am un Yorkie de 7 ani , ma ocup și de tuns de aproximativ 5 ani și am avu in grija cățelușii prietenilor . Mi-ar face plăcere sa putem colabora , aștept mai multe detalii in legătura cu acest proiect.

  8. Raffaella zice:

    Buna ziua, iubesc animalele , in special câini . Acum am un Yorkie de 7 ani , ma ocup și de tuns de aproximativ 5 ani și am avut in grija cățelușii prietenilor . Mi-ar face plăcere sa putem colabora , aștept mai multe detalii in legătura cu acest proiect.

  9. Dana Ojvat zice:

    Minunat! Ma bucur din tot sufletul pentru minunatele noastre iubiri!Stiu ca ma repet dar eu chiar simt ca ei ne fac viata mult mai frumoasa! Chiar merita toata dragostea si grija noastra, si sper ca acest site sa fie exact ceea ce ne dau ei noua!!! Iubiri neconditionate! As vrea tare mult sa ajunga si la noi in Oradea aceasta initiativa pentru binele tuturor! Sa mai salvam ce poate fi salvat iubirea si atasamentul reciproc! Sunt Dana Ojvat mama lui Nino! Cel mai minunat catel!!!

  10. Rusu Denisa zice:

    Buna ziua! Sunt studenta si am tot timpul liber din lume, deoarece facultatea o fac online. Ador animalutele, si eu am 2 caini si mi-ar placea sa fiu pet sitter!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.