Concurs! Câștigă o invitație la premiera Spectacolului Povestea Ghiocelului

Update!

Livia Marcu este castigatoarea acestu concurs. Felicitari!!! Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!

8330_big

 

Sambata avem premiera la Teatrul Zurli la Teatrul de pe Lipscani. Povestea Ghiocelului e un spectacol super simpatic, o piesă de teatru plină de cântec și voie bună, din care copiii învață lecția bunătății și a prieteniei. Muzica e deosebită, iar interactivitatea atât de cunoscută în timpul spectacolelor noastre, face sala plină de micuții spectatori să se ridice în picioare.

Intrebarea pentru concurs e foarte simpla: Ce iti place cel mai mult la Teatrul Zurli? Raspunsul trebuie sa il lasati aici pe blog, maine dimineata aleg castigatorul si il anunt repede, repede.

Biletele pentru Povestea Ghiocelului care se joaca sambata dar si pentru Fata Babei si Fata Mosneagului care se joaca duminica se găsesc la casieria Teatrului de pe Lipscani de luni până duminică, în intervalul orar 12:00-22:00, detalii la telefon 0734.000.236/0735.146.903 şi online pe www.bilete.ro

22 de gânduri despre &8222;Concurs! Câștigă o invitație la premiera Spectacolului Povestea Ghiocelului&8221;

  1. Alex. zice:

    Grea întrebare… îmi plac mai multe lucruri, că e (cel mai) interactiv teatru, îmi place abordarea actorilor și nu în ultimul rând atmosfera generală creată în jurul copiilor…

    • virginia georgescu zice:

      Cel mai mult ne place faptul ca interactioneaza cu copii dar nu putem omite starea de bine pe care le- o transmite parintilor si dorinta celor mici de a fi alaturi de Zurli la fiecare spectacol.

  2. alina zice:

    Pe cat de simpla atat de complicata este intrebarea! Ce NE place la Teatrul Zurli? Ne place talentul si caldura actorilor, piesele de teatru pline de muzicalitate si voie buna din care copii invata de fiecare data cate ceva! Va iubim Zurli si….pupici cu sclipici.

  3. Buica Cornelia zice:

    Buna ziua! Nu e prima oara cand raspund la intrebarea asta, dar o fac cu placere tot timpul. Gasca Zurli emana fericire si te binedispune din prima de la cel mai mic pana la cel mai mare. Teatrul este interactiv, piesele sunt pilde bune, iar personajele sunt modele bune de urmat in viata. Daca ar fi sa descriu in 2 cuvinte aceasta gasca, ar fi veselie si magie! Multumesc!

  4. Maianu Ionela zice:

    Cel mai mult la Teatrul Zurli imi place că pun in scena povestiile frumoase,le aduceti aminte si părintilor de povestiile copilăriei si ne faceti sa ne retraim copilăria.ne bucurăm de copilărie alaturi de copii nostri .

  5. cornelia zice:

    O super echipa care face absolut pe toata lume sa rada indiferent de varsta! Felicitari! Apreciez foarte mult interactivitatea din timpul pieselor!

  6. Alina zice:

    Nouă, adulţilor şi copiilor nostri(3) ne place teatrul Zurli pentru că au actori foarte buni, talentaţi şi plini de căldură, iar toate acestea se simt în poveştile şi în cântecele lor. Toate operele lor sunt pline de viaţă.
    Alături de copii noştri, Teatrul Zurli ne face să ne amintim şi să retrăim parcă mai frumos propria copilărie! cu drag,

  7. Florescu Catalina zice:

    Cel mai mult la Teatrul Zurli imi place ca este interactiv, astfel copiii se bucura nu doar de piesa de teatru, ci si de muzica, cantecele si dans. Iar cele 10-15 minute dinaintea spectacolului sunt cele mai frumoase, pentru ca se joaca, canta si danseaza, iar apoi privesc linistiti la piesa de teatru. La final tristete mare, pentru ca se termina prea repede.

  8. Daria zice:

    Ne place Zurli pentru faptul ca face sa interactioneze toti cei prezenti: actori, copii si parinti in egala masura, iar veselia este generala. Toata lumea pleaca cu o stare de bine.

  9. Benedek Elena zice:

    Pentru noi, Gasca Zurli e felul copiilor nostrii de a fi, fac ceea ce le place cel mai mult pe lume alaturi de EchipaZurli înca de cand s-au nascut, de la botez alaturi de Ursitoarele din Folclor…Ianis si Sofia=Zurli

  10. Mariana zice:

    Veselie, culoare, pur si simplu ne binedispunem cu Gasca Zurli!
    Fetita mea spune putine cuvinte la 2 ani si 3 luni, dar printre ele se regaseste si „Gasca Zurli” 🙂

  11. Claudia zice:

    Este un teatru si mai mult de atat: este distractie, este interactiv si foarte vesel. Asteptam cu interes spectacolele pe care am inceput sa le indragim de peste 3 ani de vizionari.

  12. Livia Marcu zice:

    De ce imi place mie „Teatrul Zurli”? Foarte simplu. Pentru ca voi nu va prefaceti ca jucati si ca va plac copiii „pe bune”. Voi nu sunteti actori, voi sunteti normali, si buni, si iubitori. Multumesc!

  13. Alina Jianu zice:

    Imi place ca e un teatru diferit, in care bariera dintre scena si micutii spectatori dispare, iar ei sunt transpusi in lumea personajelor din fata lor. In timpul piesei poti simti ca actorii se bucura impreuna cu cei mici de fiecare interactiune dintre ei si imi place ca asta le da incredere celor mici, actorii aceptand raspunsurile micutilor si modificand piesa pe ici pe colo, pentru a-i amuza pe piticii nostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.