Eat Fit. Super programul de alimentație marca Florin Neby

10945020_769460226481917_2869030152271002292_n

Am făcut publică bătălia mea cu kilogramele pe care am inceput-o acum 2 luni cu ajutorul lui Florin Neby si a echipei lui.

Am povestit cum am trecut cu greu peste primul antrenament. Povestea o gasiti aici.

Apoi v-am spus de unde cred eu ca vine succesul lui Neby. Povestea o gasiti aici.

De la Neby am invatat ca un proces sanatos de slabire cuprinde 3 elemente:

– somn suficient

– sport

– program alimentar

Nu poti sa slabesti daca nu dormi suficient, stagnezi daca tii regim dar nu mergi la sala, degeaba mergi la sala daca seara te repezi la frigider. E pur si simplu ca un triunghi.

E prima dată în viața mea când reușesc să țin un regim alimentar și v-am împărtășit cum N diete au pierit după 2-3 zile.

Am primit zeci de mesaje in care mi se cerea: da-mi si mie dieta. Si am explicat ca e o dieta personalizata, super echilibrata.

ef-banner2-1024x498

Ca sa detaliem lucrurile va povestesc azi despre Eat Fit, este programul de nutritie gandit de Neby pentru oamenii super ocupati. Am stat de vorba cu Andreia Popa, sales managerul de la Neby Fitness. Mi-a povestit cum a aparut acest program de livrare  a mancarurilor sanatoase .

Cum a venit ideea sa lansati acest program?

Ideea ne-a venit dintr-o necesitate proprie : Cum muncim poate mai bine de 10-12 ore pe zi, ne-am zis  „ce bine ar fi daca cineva ar putea sa ne dea inapoi  o ora/doua pe zi pentru noi, scutindu-ne de drumurile la piete, supermarketuri si timpul petrecut in bucatarie”. Apoi,urmatorul gand a fost: „dar daca acel „cineva” ti-ar putea spune ce si cum sa mananci pentru a slabi sanatos sau a consuma numai alimente benefice organismului, cum ar fi?!….Hmmm….suna deja a ideal” si astfel au inceput sa „curga” gandurile, ideile, planuri

Vorbim despre personalizare pentru fiecare client in parte?

Da, fiecare client beneficiaza de personalizarea planului alimentar in functie de obiectivul, nevoile, preferintele sau problemele medicale pe care le are.

Poți sa imi dai te rog un exemplu de meniu pentru o zi?

Mic Dejun:  2crackersi/2felii paine integrala unse cu hummus + 3 masline taiate rondele si asezate peste + 4 felii de castravete murat

      Gustare: un pumn nuci romanesti

      Masa Pranz: 120grame somon la cuptor + 120 grame fasole verde + 1/4ceapa calita la wok + condimente + 1lingura ulei de masline

      Masa Seara: supa de dovlecel(dovlecel + ceapa + usturoi + marar + o lingura ulei masline + condimente)

Cum se fac livrarile? Practic, clientul primeste seara mesele pentru a doua zi sau in dimineata respectiva?

Si acest aspect il hotaram de comun acord cu clientul,in functie de programul fiecaruia. In 90% din cazuri s-a preferat livrarea seara pt a doua zi (avand in vedere ca prima masa este in jurul orei 07.00-08.00 AM)

Programul ruleaza de ceva timp. Care este cel mai bun feedback de la un client, cel mai bun rezultat obtinut  cu Eat Fit?

 Da, desigur ca sunt rezultate! Nu as vrea sa fac un top, pentru ca stiu ca  fiecare client al nostru se bucura si apreciaza fiecare kilogram in minus! Dar totusi sunt cazuri cu care ne putem lauda:  un domn („persoana importanta,nu spui cine”:)) a pierdut 10 kg in 2 luni, este in continuare clientul nostru. O alta distinsa doamna, desi este proprietar al unui centru SpA si al unui lant hotelier de 5 stele, a crezut in proiectul Eat Fit ,ne-a fost clienta si a slabit 5 kg in 6 saptamani. Si exemplele pot continua cu proaspete mamici ce si-au recapatat silueta dorita, tinere care au incercat toate asa numitele”diete minune” si care deja nu mai credeau ca ceva ar mai putea functiona pentru organismul lor grav „agresat” de toate restrictiile incercate.  Concluzia este ca nu exista NU POT!  Trebuie doar sa apelezi la cei mai buni, care nu promit , ci fac!  Si, fara falsa modestie, conceptul Neby te poate ajuta sa te simti bine in pielea ta!

 

Mai multe detalii despre programul Eat Fit, gasiti aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.