Cea mai frumoasă vacanță e când toată lumea nu e în vacanță. La Rezident Eforie Nord

Nu am să înțeleg niciodată de ce mergem la mare doar vara. De ce i se face această imensă nedreptate? Cineva a hotărât că sezonul e din iunie până în septembrie. Da, știu, e frumos, e cald, e soare, e briză plăcută, apa mării e caldă, berea e rece, totul se pupă într-un tablou perfect cu sute de mii de oameni. Vară de vară, an de an.

Militez să schimbăm aceste lucruri. Acum serios, gândește-te! De câte ori pe an nu ți-ai spus: “Ce ar fi să dau o fugă până la mare?”. Și eu am avut gândul ăsta de sute de ori și de cele mai multe ori… în extrasezon! În ultimii ani, m-am ascultat mai mult și am luat drumul mării.

Anul trecut, am descoperit Rezident la mare. Am scris aici despre frumoasa mea experință în apartamentul Silver.

Anul acesta, povestea mea cu marea a venit și mai devreme. La început de aprilie am ales să stau la mare o săptămână. Inițial, cu toată familia, apoi planurile mi-ai fost date peste cap și am plecat singură. Doamne, ce frumos a fost! Gândește-te când vezi filmele alea americane cu cei care au apartament pe malul mării și se trezesc cu marea în ochi… oh, well fix asta am trăit. M-am plimbat, m-am bucurat de soare, dar și de ploaie, de lumina incredibilă din dormitor, de plaja toată doar a mea, de liniștea pe care nu o să o ai niciodată în sezon. M-am bucurat să stau într-un apartament în care m-am simțit excelent. Sclipitor de curat, cu o bucătărie dotată cu tot ce îți trebuie, cosmetice Rituals la baie, așternuturi impecabile. Față de anul trecut, s-au făcut și îmbunătățiri. Am găsit altă canapea- mult mai confortabilă, deși cea veche era foarte ok, aerele condiționate schimbate cu unele de ultimă generație, un fel de sistem de climatizare foarte silențios.

Totul e gândit pentru ca tu să ai zile stress free. Și apropo de zilele stress free, Rezident are acum o ofertă excelentă până pe 15 iunie.

Oferta e simplă. Stai mai mult, plătești mai puțin!
Petreci 2 săptămâni la malul mării, în apartamentul tău Rezident Eforie Nord!

Prețurile încep de la 2100 lei pentru un apartament cu un dormitor și living cu bucătărie deschisă, pentru 13 nopți de cazare. Mi se pare o ofertă excelentă pentru cei care lucrează la distanță, pentru bunici și copii, pentru oameni cu copii mici sau pentru cei care au nevoie de 2 săptămâni de liniște absolută.

Aruncă o privire mai jos pentru a vedea ce perioadă și apartament ți se potrivește! Rezident primește și tichete de vacanță!

Ce să îți mai spun? Dacă vrei să ai timp pentru propriile gânduri, hai la mare! Dacă vrei să redescoperi liniștea, briza, soarele și pe tine într-un loc neașteptat, hai la mare! Dacă îți e dor de plajă și vrei să fugi de aglomerație și de stres, hai la mare! Dacă vrei să vii la mare doar pentru mare, hai la Eforie Nord! Locul unde e sezon tot timpul anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.