Paștele în familie, la Sky Blue Hotel & Spa

Anul trecut mi-a dat totul peste cap. Ma rog, aproape totul pentru ca gusturile nu mi-s schimbate. Stiu exact locurile care imi plac la nebunie si visez cu ochii deschisi sa fug in fiecare weekend.

Cand vreau sa fug din Bucuresti dau o fuga la Ploiesti. Am mai scris pe blog de ce iubesc atat de mlult acest hotel. Gasiti articolul aici.

Imi plac locurile care imi creaza tabieturi chiar si de vacanta. La Sky Blue Hotel Spa aleg de obicei o camera la parter, dar de data asta am stat la etaj intr-un superb apartament.

Primirea a fost una de zile mari, dupa o saptamana nebuna e placut sa lenevesti la un pahar de prosecco, intr-o atmosfera super chill.

Hotelul e senzational ! Ce ma bucura e ca de fiecare data vad ceva nou. acum m-am bucurat să găsesc espressorul în cameră, o cafea bună mereu la îndemână.

Personalul e bine instruit iar regulile de siguranta acum in vremea Covidul sunt foarte bine respectate.

Am ajuns vineri dupa amiaza si de data asta nu am iesit pana duminica. Spa, somn, masaj, mancare buna, relaxare, spa si o oprire la bowling. Desigur, doua opriri si la la magazinul de unde mereu ma aprovizionez.

Mereu punct de atractie pentru mine este SALINA. E un spatiu care pe mine ma vindeca de fiecare data.

Daca nu as fi lucrat, anul asta as fi fost de Paste la Sky Blue Hotel. Iată propunerea de la Sky: sejur de 2 nopti (check in 1 mai – check out 3 mai), mic dejun, masaje de relaxare, Brunch Pascal, acces la Wellness & Spa, fitness și salină cu sare de Himalaya.

Gasiti aici ofertele complete.

Paște fericit!

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.