Mie nu îmi place să lucrez acasă, dar am găsit locul perfect…

Îi admir pe oamenii care stau și lucrează de acasă. Aparent, e fericirea supremă, dar trebuie să ai o disciplină ( #pecareeunuoam)  ca să nu te tolănești în canapea și să cazi  în mrejele Netflix în loc să îți termini treburile.

Așa cum în facultate lăsam camera mea de acasă pentru sălile de lectură de la bibliotecă, așa acum fug din sufrageria mea de multe ori,  mai ales dacă am de scris și mă duc în cafenele. Scot laptopul și treaba merge ca la carte.

Veste bună pentru toți cei care sunt ca mine: a apărut un hub nou V7 Startup Studio gândit de Andrei Crețu și Iulian Cîrciumaru, fondatorii 7card și V7 Capital.

Spațiul care are o capacitate de 50 de locuri s-a deschis în centrul Bucureștiului, în strada George Enescu nr. 11, sunt două etaje, cu o suprafață de 350 de metri pătrați. .Mansarda se află într-o vilă de patrimoniu datată din 1893 alături de mezaninul aflat într-o clădire nouă, din care se face conexiunea cu clădirea.

Membrii au birouri flexibile de lucru și acces la săli de ședință și conferințe, internet, bucătărie (unde vor beneficia de cafea, apă, ceaiuri), spații de depozitare sau de relaxare, bibliotecă și imprimantă. Pe lângă acestea, vor avea acces și la beneficii oferite în parteneriat cu business-urile care vor avea biroul în hub.

Chiriașii vizați pot fi foști corporatisti specializați într-un anumit domeniu, care decid să-și pună ideile în practică, sunt conectați la tot ce-i nou, sunt sociabili și interesați să lucreze dintr-un spațiu comun, de co-creare; freelanceri din zona profesiilor liberale, arhitecți, avocați, specialiști în comunicare, designeri care își doresc un birou modern și cu facilități, situat chiar în centrul orașului; turiști care lucrează remote și au nevoie de un spațiu de lucru diferit de lobby-ul unui hotel sau de o cafenea, ori pur și simplu doresc să își facă cunoștințe noi în oraș; companiile care își doresc să le ofere angajaților câteva zile de lucru pe lună în afara biroului lor, să le ofere oportunitatea să evadeze de la rutina zilnică pentru a lucra din spații neconvenționale.

Atenție, o treime din spațiu este deja ocupat!

Hub-ul oferă abonamente lunare de 220 euro, dar și acces de o jumătate de zi, o zi întreagă sau 10 zile/lună, la tarife începând cu 15 euro. Spațiul este disponibil 24/7 pentru membrii care au abonament lunar.

Mai multe informații găsiți aici.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.