Recomandări de braşoveancă. Câștigă 2 bilete pentru toate spectacolele din Festivalul Internațional de Dramaturgie Contemporană

Update!

Multumesc tuturor pentru participare, Carmen Gherghel e câştigătoarea de azi. Felicităăăări!

Acum 14 ani, când am plecat eu din Braşov, nu existau prea multe variante de ieşit în oraş. O tot spun ca să nu uite brașovenii mei ce oraș au acum. Ne chinuiam să găsim un loc în care să bem un cico, iar despre teatru nici nu mai vorbesc.

Astăzi, e total opusul. Oraşul a căpătat viaţă într-un mod surprinzător. Şi cum să te relaxezi mai bine decât la o piesă de teatru.

Vestea bună e că peste 5 zile începe Festivalul Internațional de Dramaturgie Contemporană. Un regal de cultură. 10 spectacole internaţionale, actori mari şi modernism.

Vestea şi mai bună e că vreau să fac un iubitor de teatru fericit.

Ce aveți de făcut?
Să vă uitaţi pe programul din fotografiile de mai sus și să îmi spuneți aici la comentarii ce piesă vă atrage mai mult și de ce, apoi să postaţi link-ul concursului pe pagina voastră de facebook ca să afle cât mai mulți brașoveni.

Fericitul câștigător primește de la mine un pass de festival, adică o invitație de 2 locuri pentru absolut toate spectacolele care se vor juca. Aleg câștigătorul miercuri dimineața și îl anunț aici pe blog și pe pagina mea de facebook.
Succes!

**** Detalii despre Festivalul Internațional de Dramaturgie Contemporană găsiți aici.

8 gânduri despre &8222;Recomandări de braşoveancă. Câștigă 2 bilete pentru toate spectacolele din Festivalul Internațional de Dramaturgie Contemporană&8221;

 1. Laura zice:

  Eu nu particip la concursuri online des… dar pentru „Brooklyn Boy” uite ca o fac 🙂 Super piesa… De ce? Pentru ca Margulies a luat un Pulitzer, pentru ca premiera a fost pe Broadway si… pentru ca orice legat de New York este magic pentru mine 😉

 2. Manuela zice:

  Mi-aș dori enorm de mult să merg la toate piesele de teatru din această ediție a Festivalului de dramaturgie din Brașov, dar cel mai mult mă atrage piesa Domnul Ibrahim și florile de Coran.. Cu atât mai mult cu cât am citit cartea cu același nume a lui Erik Emmanuel Schmitt în ultima mea vacanță și mi-a plăcut foarte mult.

 3. Adina zice:

  Am citit recenziile si cel mai tare m-a atras „In ochii tai fermecatori”. Felicitari pentru ideea ta de concurs – bilete la piesele de teatru !

 4. Carmen zice:

  Aaaah, ce premiu tentant. Sa posed un asemenea pass ar fi de vis. Ma tot uit pe afis si n-as sti ce sa aleg: Karamazovii, sau Brooklyn Boy sau poate Domnul Ibrahim?
  Nu ma pot hotari. Dar chiar, oare ce or sa faca cei de la Atelier Teather Studio cu violoncelul?

 5. Alina zice:

  Greu de ales dintre atatea spectacole cu rezonanta… Mi-a fost recomandat cel in Regia lui Matei Visniec, eu chiar m-as duce la Karamazovi, Dar stiu ca ar fi ca o vacanta in propriul oras sa fac parte din Festival prin prezenta zilnica 🙂

 6. Andra zice:

  Foarte fain concursul. Foarte greu de ales o piesa…as fi foarte curioasa sa vad o piesa de teatru in franceza, nu am vazut niciodata, Tableau d`une execution suna foarte tentant, mai ales ca piesa pare sa aiba si un caracter istoric. Si Domnul Ibrahim si florile din coran cred ca este foarte faina! As vrea sa vad!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.