Am timp dar pentru cine vreau eu

13179285_10206276033365911_7076483594665254321_n

Tot mai multi oameni imi reproseaza ca nu am timp de ei. Ca nu ne vedem. Ca nu bem cafele nesfarsite sau spritzuri pina in zori. Aud tot mai des ca m-am schimbat, ca sunt cu nasul pe sus sau ca nu raspund la telefon.

Ne facem timp pentru cine vrem sa ne facem timp. E o vorba la mare moda pe facebook. Adevarata!  Viata mea ca si a altora se scurge nebuneste. Pentru mine 24 de ore sunt prea putine sa cuprind tot ce am eu sa traiesc. Si recunosc ca vrand, nevrand trebuie sa aleg. Am devenit mai egoista si dau timpul meu  oamenilor care ma fac sa rad nebuneste sau care-s mai destepti ca mine. De la care ma incarc. Iar si iar. Poate ca am imbatranit si odata cu asta s-a dus si amabilitatea de a intretine relatii doar de dragul numelui relatie.

Ani de-a randul am pansat in stanga si in dreapta, tot felul de oameni. Stateam ore la telefon sa rezolv dramele altora. Alesesem sa fiu eu aia care salveaza nevasta disperata de depresie ca a gasit o poza cu un piept prea plin in telefonul lui, eram prima care sarea sa ajute fara sa i se ceara ajutorul, rezolvam orice pentru oricine. La orice ora din zi si din noapte.

Intr-o zi  am obosit. Si am descoperit functia ignore in creier, cuvantul NU pe buze, butonul silent de la telefon si block pe facebook.

Daca nu iti raspund la telefon sau la mesaje inseamana ca nu vreau sa vorbesc cu tine. Si nu ma mai provoca la nesfarsit. Prietenii mei stiu ca sunt suficient de dusa sa iti spun in fata: Nu vreau sa ma vad cu tine.

N-am sa inteleg niciodata zbaterile de genul asta. Si nici suferinta cumplita iscata de lipsa de atentie. Pentru asta recomand un psiholog. Stiu eu unul foarte bun.

Cercul meu de prieteni e misto si plin asa ca daca vrei in gasca mea vesela si smart, fa-ma sa rad, spune-mi ceva destept, invata-ma ceva nou si te trec in agenda automat, te bag pe lista in fata.

Daca nu, ramanem prieteni pe facebook, am vreo 5 mii. Facem schimb de likeuri si zambete. Pentru mine e mai mult decat suficient.

P.S1. Acesta e cel mai arogant text pe care l-a,m scris vreodata dar sunt obosita si cred ca imi ieseau bube pe fata daca nu il scriam.

PS 2. Poza e cu Ana, surora mea 🙂

 

 

Un gând despre &8222;Am timp dar pentru cine vreau eu&8221;

  1. Ana zice:

    Super,dar ce facem cu rudele unchii mătușile ? Ne-am supara părinții daca am rupe legătura cu ei . Am o matusa foarte aroganta care trebuie sa aibe mereu dreptate si nimeni nu are curaj sa ii spună ceva cand nu are .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.