#Onoaptela Vila La Monitori

Pentru că timpul nu ne permite vacante lungi am decis sa adoptam o solutie perfecta pentru modul nostru de viata.

#Onoaptela este proiectul nostru de familie despre care o sa scriu aici pe blog. Fugim o noapte din Bucuresti, nu prea departe, ne cazam si apoi eu va povestesc cum a fost.

Am inceput #Onoaptela cu experienta de la Bran, am descris atmosfera perfecta de la Inspire view. Gasiti articolul, aici.

Weekendul trecut am fost la Sinaia si am ales Vila La Monitori.

49941613

Ca sa nu avem surprize niciodata, alegem hotelul sau pensiunea dupa 2 criterii:

– recomandarile prietenilor

– ratingul locatie de pe booking sau tripadvisor

Vila La Monitori e cotata pe booking cu 9.3. Am ales sa mergem fara masina pentru a evita nebunia de pe DN1 si eventualele probleme cu parcarea. Ne-a parut rau pentru ca vila nu e chiar la strada si noi nu suntem cei mai sportivi oameni din lume. Urci ceva de la soseaua principala pina in varf de deal unde e locatia, dar merita fiecare pas pentru liniste si priveliste.

Pornisem cu planul ca la Sinaia sa ne oprim direct in Gara, la Muzeul Trenuletelor dar planul a esuat pentru ca muzeul a fost inchis ( ce bine era daca CFR anunta asta pe site ) asa ca am ajuns la Vila La Monitori cu o ora mai devreme. Am fost cazati imediat pentru ca apartamentul era gata. Ne-a preluat doamna Ioana care s-a ocupat si a doua zi de mic dejun, o femeie delicata si foarte de treaba.

lamonitori3

Vila are 2 camere duble  si 2 apartamente. Urci pe scari multe sa ajungi la ea dar nu atat de multe cum credeam noi. Apartamentul perfect, totul nou, las fotografiile sa va convinga. Curat, gandit pina la cel mai mic detaliu cu o bucatarie unde poti sa iti prepari tot ce vrei daca stai mai mult ( dulapurile sunt goale ceea ce aparent este deinteles dar poti sa iei de jos din bucataria mare comuna absolut tot ce vrei oale, pahare, tigai, etc  si sa le folosesti in bucatraia din apartmentul tau.). Fie-mea ca de fiecare data a cotrobait peste tot. Wow, wow :)))

lamonitori18

lamonitori16

lamonitori9

lamonitori5

 

lamonitori14

lamonitori13

lamonitori8

lamonitori6

lamonitori15

Primele 2 lucruri care fac diferenta intre o cazare buna si una proasta sunt patul si mic dejunul. Masa din dimineata zilei de duminica a fost super buna. Da, o sa spuneti ca am fite dar cred ca la 4 stele e obligatoriu sa ai un mic dejun bogat si o cafea de calitate, nu de la dozator. Copilul a comandat 2 oua ochiuri pe care le-a primit deindata.

lamonitori2

Daca vorbim de detalii, as da un mare plus pentru:

– lumina de sub pat ( Maria s-a bagat direct sub pat sa vada care e treaba, a fost foarte fascinata de idee )

– reteaua wireless foarte buna

– plasmele 3D cu ochelarii pregatiti pentru vizionarea desenelor animate

– seiful

– halatele de baie

lamonitori9

lamonitori10

lamonitori4

lamonitori7

Ne-a placut Vila La Monitori, e intima, departe de agitatia turistica din Sinaia. As recomanda-o pentru o vacanta mai lunga sau mai scurta cu cei mici.Nu ne-a placut ca a trebuit sa urcam si sa coboram dealul de mai multe ori, dar miscarea nu a omorat pe nimeni pina la urma :). Ne-a palcut atat de tare incat eu am plecat cu cheia de la camera in buzunar. Am trimis-o a doua zi inapoi prin curier spre amuzamentul patronului.

Noi am rezervat si platit camera prin Booking. Acolo gasesc mereu oferte bune, mai ales daca rezerv in ultima clipa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.