Concurs! Câștigă o oră de răsfăț la Academia de Înfrumusețare Alice Kohan

Update: Cristina Sava, Raluca Antuca si Simone Rentea sunt castigatoarele mele de azi 8 martie. Felicitari, va multumesc tuturor pentru participare!

12794629_1142450025779726_7187694183559362005_n

Martie echivalează în mintea mea cu luna răsfatului. E luna in care imi schimb atitudinea si privesc viata mai optimist. Parca ar fi inceput de an, in sufletul meu cel putin.

Vietele noastre se desfasoara cam asa: Alergam intre  sarcinile zilei si ne propunem mereu sa ne facem timp pentru noi. Eu chiar va rog sa va opriti putin sa spuneti STOP si va invit la un concurs cu miros de primavara

Am fost la Academia de Infrumusetare Alice Kohan acum 2 saptamani.

Eram super stresata, intr-o zi in care primisem mai multe vesti proaste. Dar oamenii de acolo au stiut ce sa faca. Un caffe latte, multe zambete si o doamna cu maini de aur care mi-a schimbat coafura. Mi-a dat volum si sanatate parului , da, da fix ca in reclame :). Salonul e cald si chic si glam. Si are o energie foarte buna, eu chiar cred ca asta conteaza. Produsele de coafura sunt marca L’oreal Professionnel.

Si cum mi-a placut locul foarte tare si oamenii ce il sfintesc, m-am gandit sa  fac un cadou catre 3 cititoare : o ora de rasfat in coaforul de la Academia de Infrumusetare Alice Kohan. Vii si scapi de stresul zilnic primind o super coafura, dupa dragul inimii tale. Te duci acasa cu zambetul pe buze si cu un look impecabil.

Loreal-hair-colors-2

Intrebarea e simpla: Ce iti doresti cel mai mult de la aceasta primavara?

Raspunde te rog aici la comentarii si poti castiga unul din cele 3 premii.

Concursul se incheie duminica dimineata cand aleg cele 3 castigatoare si le anunt aici pe blog.

Succes!

12803313_1143557059002356_4708088741546796091_n

 

29 de gânduri despre &8222;Concurs! Câștigă o oră de răsfăț la Academia de Înfrumusețare Alice Kohan&8221;

  1. roxanaC zice:

    Se preconizează un an extrem de plin deci imi doresc sanatate, curaj, voie bună printre toate provocările care se întrevăd si o schimbare de look pentru care am nevoie de oameni priceputi!!!

  2. Raluca Antuca zice:

    Energie, multă energie și entuziasm. 🙂
    Să reușesc să duc la bun final toate lucrurile pe care mi le-am propus, fără să simt oboseală sau proastă dispoziție.

    O primăvară luminoasă, plină de zâmbete și iubire îți doresc! <3

  3. Catalina zice:

    Îmi doresc dimineți liniștite în aroma de cafea proaspăt râșnită, zâmbet de copil răsfățat și îmbrățișări de bărbat iubitor. Astfel de lucruri te fac sa vezi viața altfel și să te simți frumoasă și împlinită.
    O primăvară frumoasa tuturor!

  4. Brindusa Grama zice:

    Imi doresc zambete si oameni fericiti in jurul meu, care sa ma inspire. Imi doresc sa descopar orase noi, indragostita, sa primesc multe flori si sa am grija de mine.

  5. Livia Marcu zice:

    Pentru mine imi doresc sa fiu putin mai organizata ca pana acum. Asa pot sa am mai mult timp liber, atat pentru mine cat si pentru baietii mei.

  6. Alexandra Costea Petrescu zice:

    Imi doresc ca primăvara aceasta sa mi se cuibărească in inima si gand, in privire si in vorbe si astfel, sa o port tot anul pretutindeni…sa înverzim si sa înflorim cu toții in suflete!

  7. Marin Emilia-Valentina zice:

    In aceasta primavara imi doresc cel mai mult sa fiu mai rabdatoare si sa ma bucur de lucrurile marunte, dar care fac diferenta 🙂

  8. Andreea zice:

    Imi doresc sa-mi rasara iarasi soarele in suflet…sa pot simti parfumul florilor de cires…sa simt mangaierea ghioceilor pe obraji…as vrea sa ma regasesc si sa ma reinventez! As vrea sa nu mai vreau ci sa pot fi!

  9. Roxana zice:

    Imi doresc sa fiu sanatoasa si sa am curajul si ambitia sa fac tot ceea ce mi-am propus in acest an chiar daca va fi greu, dar presimt ca o sa fie o primavara frumoasa!

  10. Ionela zice:

    Imi doresc sa traiesc aceasta primavara, ca una din primaverile copilariei mele. Sa merg descult prin iarba proaspata, sa simt adierea vantului de primavara care amesteca cele mai frumoase miresme ale florilor , in cel mai dulce parfum. Imi doresc, sa ma bucur de tot ce ne ofera cu adevarat natura.

  11. petra zice:

    Of ce nu mi doresc! ? In primul rand sa fiu sanatoasa. Sa am mai mult timp pentru mine. Sa mai slăbesc , sa ajung la greutatea dinainte de a rămâne însărcinată. Sa fac jogging. Sa fiu mai rabdatoare, mai înțelegătoare. ..și câte nu ar mai fi!

  12. ioana b zice:

    Mai multa energie, mai mult timp, mai multa miscare in aer liber, mai multe carti citite, mai multe intalniri cu prietenii, mai multe fapte bune. Imi doresc mai mult.

  13. doina zice:

    Primavara naste dorinte! Cu totii ne dorim cate ceva.Dorinta este starea sufleteasca a celui care tinde,ravneste,aspira la ceva.Imi doresc sa fiu sanatoasa,putere de a face fata tuturor provocarilor si multe dorinte indeplinite.

  14. valy.saroiu zice:

    Imi doresc sa pot alapta incontinuare ( avem 2 ani si 5 luni) cat va vrea si cat va fi. Sa revin la kg de dinainte sa raman însărcinată. Timp să citesc o carte buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.