Cum să îl anunţi că eşti însărcinată. O idee de neuitat.

Cand am ramas insarcinata cu Maria, tin minte perfect momentul in care i-am dat vestea viitorului tata. M-am trezit dimineata la 5 jumate, am facut un test, inca unul si inca patru ( dada asta nu se intimpla doar in filme ) si apoi m-am asezat pe marginea patului, tin minte ca tremuram rau… ” Trezeste-te, trezeste-te!!! ”  El a deschis ochii mirat ca nu il las sa doarma (  stie ca eu inteleg importanta somnului in viata altor oameni, chiar daca eu dorm f putin ) si i-am spus simplu, zambind: ” Iubitule, nu stiu cum sa iti spun…  suntem insarcinati 🙂 A fost un moment de aur, o bucurie in ochii lui,  acea sclipire pe care o vezi  o data in viata 🙂 desigur, acum imi pare rau ca nu am filmat…

Am auzit de-a lungul timpului de tot felul de variante de a comunica marea veste. Si de tot felul de reactii. Am o prietena care a lasat prin casa ascunse  mai multe suzete, convinsa fiind ca sotul ei va intelege aluzia. El a gasit vreo doua pe care le-a aruncat ca nu a inteles ce cauta in apartamentul lor….

Priviti-l pe acest videoblogger. El crede ca face impreuna cu iubita lui un teste de recunoscut mancarea, legat la ochi fiind. Ideea ei e  geniala, reactia lui e una pe masura, super emotionanta.

Mi se pare ca sunt atat de putine momente in care barbatii lasa cu adevarat garda jos in fata noastra si isi arata emotiile in toata splendoarea… Acesta este unul dintre ele.

Imediat dupa, a aparut si primul filmulet facut de viitorul tata. Frumoasa perspectiva 🙂

Un gând despre &8222;Cum să îl anunţi că eşti însărcinată. O idee de neuitat.&8221;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.