Fifi mică în prima ei tabără. Summer Camp la Pescariu Sports&Spa

11781695_10204714344644669_6816921200378958783_n

Cand ma gandesc la taberele copilariei mele, mi-aduc aminte de Eforie, de pasta de dinti pusa pe clanta, de inviorarea pe malul marii de culcatul devreme si de cozile la care stateam la telefonul public ca sa ii sun pe ai mei sa le spun ca vreau acasa. Cedam spre final, ma lua un dor nebun, de tata mai ales.

Cand am primit intrebarea nu vrei sa o trimiti pe Maria in tabara? M-am gandit instant ca e prea devreme la 6 ani apoi am citit tot mesajul. A, o tabara de zi, doar de joaca, de la 9.00 la 17.00 de luni pina vineri. Un fel de corporatie a distractiei 🙂

Ma sfatuiesc cu tatal copilului care spune instant DA, apoi sun copilul care e la bunici la brasov si incep sa ii explic: uite e o tabara de vara, o sa fie o super distractie, o sa mergi la piscina, o sa dansezi zumba, o sa pictezi etc, etc am continuat eu cu detaliile gandind ca nu va vrea sa o paraseasca pe Bianca prietena ei si toata Gasca vesela. Copilul a tacut o secunda apoi a izbucnit: Vreaaaau. Cand incepe, azi?

A trecut o saptamana de cand i-am spus. Poate trebuia sa ii spun doar cu o zi inainte pentru ca au urmat 7 zile in care intrebarea a fost: Cand e luni, cand ma duc in tabara? Cand i-am mai spus si ca NU TREBUIE SA DOARMA LA PRANZ….:)

Programul Summer Camp e generos, acopera toata gama de activitati care iti trece prin minte pentru un copil:

Pliant-03-e1434631844364

 

O sa va tin la curent cu distractia de saptamana asta. Poate ca cei de la Pescariu Sports&Spa o conving pe Fifi mica sa mearga la inot. Are o frica, bagata in cap de niste colegi de gradinita, ca la bazin o impinge cineva in apa. Sper sa rezolve trainerii aceasta problema.

Mai multe detalii despre Summer Camp, găsiți aici.

 

Un gând despre &8222;Fifi mică în prima ei tabără. Summer Camp la Pescariu Sports&Spa&8221;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.