Lovitura verii de la KOON: Linia de tricouri pentru viitoarele mirese şi prietenele lor

Le iubesc pe fetele de la KOON!
Anita si Nicoleta au dus conceptul de firma de organizat evenimente la un alt nivel. Tot ce fac ele porneste de la o idee originala. De la florile pe care le folosesc, aranjamentele lor fiind super spectaculoase, la candy barurile de poveste sau tortul in bol ( nimeni nu mai face o asemenea nebunie de tort! )
 koon
Si pentru ca fetele se gandesc la mirese in primul rand ( acu pe bune daca e persoana mai importanta decat mireasa la o nunta ) au decis sa duca si conceptul de bride la un nivel foarte ridicat. Miresele KOON ( le numest asa pe inspiratele care decid sa isi lase nunta pe mainile Nicoletei si Anitei ) au parte de consultanta super personalizata pe tot parcursul evenimentului. Care evenimentul NUNTA incepe cu muuult inainte de ziua 0.
 Noutatea verii de la KOON e super linia de tricouri pentru mirese si prietenele lor, tricouri ce pot fi purtate inainte nuntii si la petrecerea burlacelor.
mireasa_koon_4
mireasa_koon_5
Sunt tricouri din materiale de super calitate iar mesajele sunt si clasice si funny( BRIDE’S MOM, BRIDE’S Sister, BrideZilla, Matron of Honor, Mrs. or Ms?, HIS WIFEY ). Au  rolul precis de crestere a emotiei in asteptarea marelui eveniment.
mireasa_koon_3
mireasa_koon_1
Si pentru ca nici o mireasa nu-i ca altele, tricourile pot fi personalizate si cu alte sintagme legate de nunta.
 mireasa_koon_2
Mai multe detalii gasiti pe pagina minunatelor de la Koon

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.