The age of Adaline. Un film care mi-a uns sufletul

Screen Shot 2015-05-02 at 10.57.52 PM 2

Screen Shot 2015-05-02 at 10.57.56 PM

 

Este filmul care mi-a plăcut cel mai mult din tot ce am văzut în ultimii ani. Poate dupa Django, nimic nu mi-a mai atins inima. Un pic Gone Girl, dar nu prea mult. The Age of Adaline e altceva. E o peliculă despre dragoste și despre obsesia oamenilor: tinerețea fără bătrânețe.

Drama femeii  care nu îmbătrânește niciodată, fuga ei permanentă, teama de a iubi sunt tratate atât de frumos și delicat. Filmul m-a impresionat profund, mi-au rămas în minte calitatea imaginilor,  o abundență de detalii cum de multă vreme nu am mai văzut.

Toată lumea vorbeste despre frumoasa Blake Lively, pe care eu o iubesc din Gossip Girl și mă gândeam că o să rămână veșnic cu stampila superficialei fete de liceu. Ei bine, nu. E senzațională. Privirile doamnelor din sala au ramas pe partenerul ei Michiel Huisman,  din seria maisexynusepoate.

Insa mie cel mai mult mi-a placut Harison Ford. La 73 de ani joaca in Age of Adaline poate cel mai sensibil rol din viata lui de actor. Super, super touching.

Recomand acest film romanticilor visatori, dar si femeilor care sunt obsedate sa ramana vesnic tinere, o sa vedeti ca nu e chiar asa usor sa NU imbatranesti niciodata.  Si e matur sa accepti  ideea ca in cursul firesc al vietii, moartea are rolul ei.

 

 

 

 

 

2 gânduri despre &8222;The age of Adaline. Un film care mi-a uns sufletul&8221;

  1. Gabriela zice:

    Vazut. Placut. Nici nu stiu sa descriu salata de impresii pe care o am. Putin din „Undeva,candva”, putin din „Povestea lui Benjamin Buton”, putin mai mult romantism si multa emotie. Trairi …. zambet si emotie. Daca mai zic ceva mi-e ca va povestesc filmul. Doar atat: merita vazut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.