Cadoul perfect de 8 martie pentru ea: Cursul de gătit cu Chef Joseph Hadad

DSC_0448

Toată lumea lucrează în liniște. E o mare concentrare. Chef Joseph Hadad se plimbă de la cursant la cursant. Are două ajutoare care îl asistă, pregătesc ingredientele și spală în urma elevilor.

” Asa, frumos, cu finete. Trebuie să pui dragoste atunci când faci mâncarea, altfel nu iese perfect. Iese bine, dar nu perfect ( râde ).”

Sunt 6 cursanți, fiecare cu stația lui de lucru unde are vase, cutite si mai ales fiecare are ingredientele si plita lui.

” Nu te grabi, lucreaza frumos, cu răbdare.Uite aici se vede că ai tăiat cu grabă și feliile sunt inegale „

Unii sunt siguri pe ei, alții sunt începători. Sunt tratați cu maximă atenție de Chef.

” Farfuria trebuie să arate impecabil. Nicio pată, fără urme de degete sau stropi de sos aiurea. Noi facem artă aici.

culinary

DSC_0183

 

Cei 6 gatesc 3 feluri de mâncare cot la cot cu Chef Joseph Hadad. E atent la fiecare în parte, îi învață cum să taie corect. Cuțitele sunt foarte importante. Întrebările curg. Chef îi răspunde fiecăruia cu zâmbetul pe buze.

 ” Aveti grijă cu salata. Frunză cu frunză alegeți, nu strângeți. Nu storcim salata pentru că o să aratae urât. Da de unde luăm cea mai bună salată. Vă dau eu un furnizor, vă aduce în fiecare zi. Nouă, proaspătă

3 ore am stat și m-am uitat la el. I-am studiat toate gesturile. Nimic nu e întâmplător. Dacă îl vezi pe stradă ți se pare un om ca toți oamenii, deși cumva îți atrage atenția, are un magnetism. În bucătărie însă e cu totul altcineva. Este rolul vieții lui. Un rol pentru pe care îl joacă de 30 de ani. El e din ce în ce mai bun în timp ce spectatorii care îl urmăresc sunt din ce în ce mai mulți mai uimiți.

” Gustați mâncarea e foarte important. Gustați mereu. Legumele le luați din piață, mirosiți să fie naturale!”

După ce gătesc fiecare preparat, se așează toți la masă și mănâncă ce au gătit, uimiți parcă și gândind: wow, eu am făcut asta! Chef e fericit și bucuros să le spună tot felul de secrete care fac diferența în bucătărie.

DSC_0513

Una dintre cursante primise cadou participarea la curs de la prietenii care o știau pasionată de bucătărie și admiratoare a lui Joseph Hadad: ” A fost cel mai frumos cadou de anul ăsta. Cea mai mare bucurie „. Ascultând-o mă gândeam că e un dar la care mulți visează.

Vine 8 martie și mulți bărbați sunt în impas când vine vorba de cadoul pentru iubita lor. Un curs cu Chef Joseph Hadad e o idee excelentă, o experiență pe care EA nu o va uita niciodată.

Format cursului este de 3  sesiuni saptamanale
Durata sedinta: 4 ore
Locatie: Kuxa Studio, Str. Putul lui Zamfir 36. www.kuxa.ro
Cost: 350 Euro/persoana *

Grupa e limitată la 6 persoane

Fiecare curs este impartit astfel:

– teorie
– practica: 3 retete/sesiune
– dinner & socializing cu Chef Hadad

cooking

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.