Lumina. Despre asumare și lașitate în iubire

ae61dae5780e325520c1d5ac22e88292

Orice productie de televizune are mai multe ingrediente care o pot transforma intr-un succes redutabil sau intre-un esec fara margini.

Lumina joaca un rol esential pentru ca o lumina prost pusa poate face cea mai frumoasa diva sa arate fix ca ratusca cea urata. Oamenii se uita de multe ori la micul ecran si se intreaba ce s-o fi intimplat cu fata fermecatoare, oare de ce e intunecata si plina de umbre. Multi, nepriceputi in ale meseriei se gandesc ca ea are o zi proasta si cumva nu stie sa mascheze asta si aduce la televizor grija ratei in franci elvetieni care a crescut pina la cer peste noapte. Dar, nu. Totul e de la lumina.

Asa-i si in relatii. O femei care iubeste are toata lumina din lume pe chipul ei. Nici urma de umbra. Sau de grija. Barbatul ales a configurat in sufletul ei exact schema de lumini perfecta. Si o vezi stralucind ca in reclamele pentru pastele de dinti si samponul care aduce fericirea parului. De ten nu mai vorbim. Cu cat amorul este mai fierbinte parca totul in jur e intr-o nuanta de gri. Doar un spot, un follow spot o urmareste pe ea. Si ea…ea pluteste. In baia perfecta de lumina.

O femeie parasita, plansa si trista parca sta in intuneric total. N-a mai fost buget in sufletul ei nici macar pentru un bec economic. Simti frigul cand te uiti la ea. Si tristetea care vine la pachet.

Cel mai rau insa e cind el, director de imagini pe sentimente se hotaraste sa plece si nu ii spune. Lasa un bec aprins. O tine agatata de palpairea aia. Nu-i lamurita daca-i lumina calda sau rece. Sta cuminte asteptand. La un moment dat isi da seama ca el nu se mai intoarce si se revolta: De ce ai plecat? M-ai lasat aici aproape pe intuneric. EL zambeste cum fac barbatii plecati din relatii dar care isi lasa o portita deschisa la fiecare fosta femeie : N-am plecat, ce ai? Nu vezi c-am lasat lumina aprinsa?

Poate EL ar trebui sa se gandeasca la plecare ca frumos si civilizat si onest este sa stinga alumina. Asa mai salveaza ceva din energia sufletetului ei, femeia adorată cândva.

Poate de aici si expresia: umbrele trecutului…

sursa foto,aici .

editorial publicat pe euforia.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.