Dragostea de tată pentru fata lui. Cea mai spectaculoasă și frumoasă iubire din lume

kennedy

Bărbații nu prea au răbdare, mai ales după o anumită vârstă. Am observat că după 35-40 se retrag în lumea lor, vor să fie lăsați în pace. Cu regulile și tabieturile lor. Și dacă insiști să îi scoți de acolo n-ai decât de pierdut. Cumva se pensionează mental mai rapid ca noi.

Și totuși există un gen de relație care îi scoate din amorțeală.  Chiar dacă sunt deprimati, chiar dacă nu vor  sa iasa din casa si  nu mai au chef nici de prieteni, un zambet si o imbratisare venite de la fetele lor schimba totul.

Complicitatea tata-fiica, jocurile, geloziile fetei care la varste foarte mici invață regulile seducției ( am vazut de atatea ori mame geloase ) fac relatia dintre ei sa fie cu totul speciala.

Tatal ii confirma identitatea feminina, ea se uita de cele mai multe ori la el ca la un zeu.

” Nu vreau un barbat nu stiu cum, nu trebuie sa fie super frumos sau bogat, as vrea sa fie ca tata… ”

Vrand, nevrand tatii sunt modelele masculine pentru fetele lor si de aia ajunse la 18-20 de ani ele aleg barbati care seamana cu el.

Priviti aceste fotografii in care apar barbati celebri alaturi de ” comorile ” lor. Fotografii care ilustreaza perfect ideea ca dragostea unui tata pentru fata lui nu se compara cu nicio alta iubire.

Tony Curtis si fiica lui Jammie Lee. Fotografie din 1959

tony curtis

Jack Nickolson si fiica lui Jennifer. 1969

nickolson

 

Robert Redford si Karina. 1969

redford

Sursa foto, aici. 

 

2 gânduri despre &8222;Dragostea de tată pentru fata lui. Cea mai spectaculoasă și frumoasă iubire din lume&8221;

  1. Ralu zice:

    Draga Fifi,
    Am citit articolul tau si ai mare dreptate. Iubitul meu este exact tata, au aceleasi tabieturi, aceeasi incapatanare, acelasi ritm de viata. Doua picaturi de apa poate nu seamana, dar ei doi seamana foarte bine. Doar au acelasi nume! 🙂 Nu stiu daca am cautat ca iubitul meu sa semene cu tata, dar cred ca asa a fost sa fie. Tot timpul gasesc ceva in care ii spun ca seamana cu tata. Pana si modul cum isi pune sosestele in picioare il face ca tata. Dragostea mea fata de tata este altfel fata de cea pentru mama. Cand m-am nascut eu, bunica mea i-a spus lui tata cam asa „acum ti-ai gasit nasul!” si asa si este. Cred ca fiecare fiica este „nasul” pentru tatal ei. Barbatii se topesc in fata feteleor lor, iar ele ii venereaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.