Joaquín Cortés. “Vreau să știți că la fiecare bătaie las o parte din inima mea pe scenă”

joaquin4

Cand am vizitat Spania cu multi ani in urmă mi-am dorit foarte tare să văd un spectacol de flamenco. Nu a fost să fie. Am urmărit la tv multe spectacole de gen şi recunosc, deşi nu mă pricep foarte bine la arta dansului, flamenco mi-a inspirat întotdeauna mult erotism şi putere.

Pe 15 martie, la Sala Palatului din Bucureşti Bucuresti vine super starul flamenco-ului Joaquín Cortés cu ultima sa creaţie showul Gitano.

joaquin 5

Un spectacol de flamenco pur în prima parte şi o combinaţie de mai multe dansuri în partea a doua. Şi pentru că artele merg mână în mână, costumele artiştilor sunt create de Giorgiu Armani.

“Vreau să știți că la fiecare bătaie las o parte din inima mea pe scenă” spune Cortés.

joaquin1

Spaniolul are acum 45 de ani și este unul dintre cei mai faimoși dansatori din lume. BBC l-a declarat „cel mai sexy icon al Spaniei de la Antonio Banderas încoace”.

Cortés e un devarat brand cu încasări fabuloase din publicitate. Le-a sedus, la propriu, pe Naomi Campbell şi Mira Sorvino. Madonna, Jennifer Lopez sau Emma Thompson sunt fani de top iar una din cele mai frumoase femei din lume, Elle Macpherson a spus despre el că este „sex pur”.

Spectacolul Gitano marca Joaquín Cortés este organizat de Events, cei care au adus în România Cirque du Soleil și care o aduc și pe Mariza, regina fadoului portughez.

Biletele pentru showul de flamenco le găsiți online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim.

joaquin 3

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.