Despre incredere, emotii si zodii

Sunt oameni care au un sistem de protectie senzational. Cand intilnesc pe cineva ii acorda 0% incredere. Apoi persoana respectiva trebuie sa munceasca, sa demonstreze, sa castige increderea. Pas cu pas. Fiecare e atent privit prin lupa mintii mai mult, nu a sufletului. Si uite asa se nasc prietenii trainice cu rata de dezamagiri spre zero.


Sunt altii care au n-au sistem de protectie. Se bazeaza exclusiv pe ce simt ei. Si se arunca. Dau 100% incredere nou venitilor. Si apoi incident, dupa incident increderea se erodeaza pina la pragul cel mai de jos. Dar nu-i nimic ca ei o iau de la cap si acorda credit iar si iar. Sindromul Manole cu tot cu Ana lui. Incearca prietenie, dupa prietenie…poate poate vine cineva de incredere, totusi.

Putem sa incadram prima categorie la rationali si a doua la sentimentali.

Dar ce ne facem cind suntem undeva la mijloc?

Eu pe acolo sunt….

N-am crezut NICIODATA in zodii, astrologie etc. Adica, sa nu ma intelegeti gresit, cred si vad anumite caracteristici la fiecare zodie in parte dar cam atat.

Saptamana trecuta m-am intilnit cu un astrolog. M-am dus cu retinerea omului care nu crede. 

Domnul Cristian Burchiu caci despre dansul este vorba mi-a pus astrograma in fata si mi-a arat cu liniuta cum sunt eu.

 ” Esti o mare de emotii dar ai un super creier. Si astea se bat cap in cap. Ce IQ ai? Habar n-am. Cum adica nu ti-ai facut niciodata? Nu ( razand ) de ce mi-as face? Pai ia sa iti faci. Vezi …superficialitatea geamanului. „


Mi-a spus care sunt calitatile si defectele mele.  Nimic, dar nimic din ce mi-a zis in cele 2 ore cat am stat de vorba nu m-a facut sa replic: Nu e adevarat, eu nu sunt asa. Si n-am auzit doar lucruri bune…

Despre Cristian Burchiu o sa mai auziti multe de acum incolo si nu doar de la mine.

Lectia numarul 1 pe care am invatat-o de la dansul:

” Nu mai nega ce esti tu, cine esti tu. Trebuie sa te accepti si cumva sa mergi cu tine mai departe. E la latitudinea ta ce faci, cum repari si ce corectezi. Alegerile sunt ale tale.”   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.