Ziua mea de nota 10

Ziua mea a fost una de nota 10. A inceput cu vizita surpriza a Cristinei Bazavan. Nu va lasati inselati de fotografie in care pare ca eu ii explic lucruri. Am ramas muta cind am vazut-o:).

Ziua a continuat cu flori multe si cadouri, cu telefonul lui Florin Chilian, cu florile trimise de Valerian de la Londra.

Am plans cam mult de ziua mea, dar am plans de bucurie:)

Seara m-am bucurat de prietenii mei. Cineva ma intreba daca simt ca am fost detronata din pozitia de zana a surprizelor. Sa nu exageram:)) Am fost insa coplesita. Casa s-a umplut de cadouri….

M-au bucurat vorbele Cristinei Bazavan dupa vizita la noi acasa. :

Mi-am inceput ziua la o cafea pe terasa aniversatei Cristina Popa, era pe whish list-ul ei o cafea impreuna cu mine. eu am fost mai emotionata decit ea ca si-a dorit asa cadou de ziua ei, dar cel mai tare m-a emotionat cuplul pe care-l formeaza cu Adi Popa: ea mi-a vorbit numai de el, el mi-a povestit numai despre ea. cam asta numesc eu dragoste. la multi ani fericiti , Fifi. Iti multumesc pentru aceasta dimineata.

Mi s-a ridicat parul pe mine cind am citi postarea Bogdanei.

Fifi are darul de a lumina o zi in care esti down rau de tot. Fifi este un personaj cum rar gasesti. Are o poveste de spus mereu, are o jovialitate de neimaginat, o buna dispozitie molipsitoare si este unul dintre acei oameni pe care ii nu ii poti uita.

Toata povestea o gasiti aici. Multumesc, lady:).

La final, declaratia de dragoste pe fb de la prietena mea Paula:

Aceasta marturisire este printre altele pentru cei care nu isi asuma ca ma citesc dar vorbesc despre asta: la tigara, pe mess, in buda in fatza oglinzii, la telefon, intre doua emisii, acasa si pe unde vietzuiesc ei. Stiu ca va consuma si ma bucur. Partial, aveti curaj pentru ca nu va rusinati de cuvinte. Daca vreti si barfe de la prima mana nu am nevoie de niciun like. Sunt genul de om care are un raspuns cinstit si la intrebarile fara perdea. Dincolo de introducerea care se cuvenea, pot sa spun ca astazi am fost altfel, dupa multa vreme. Si a fost bine! Fantastic chiar. A fost ziua prietenei mele Cristina Popa si am promis ca mergem in vizita o ora doar. Era ceasul 3 cand am plecat. Mi-a picat bine sa stau intre oameni frumosi chiar daca pe unii i-am speriat cu stilul meu brutal si cu desele referiri la geneza. Invitatii au zambit politicos atunci cand gazda le-a explicat ca sunt ” faimoasa.” Ce cuvant rar. Cand am cunoscut-o pe Cristina eram o speriata. S-a uitat la mine aspru si mi-a zis :” imi placi”. Puteam sa jur ca face misto si ca o sa fiu foarte curand concediata. Nu voi intra acum in detalii despre serile in care ne lasam lefurile la bar dupa ce dansam pe masa. Ea este cea care stie de ce raspund daca ma striga cineva Lola! I-am plans de cateva ori isteric dupa niste baieti, ca daca ar fi fost niste domni nu ajungeam in respectiva situatie. In locul ei am plecat la Antena 1 pe post de reporter special si am lasat binele de acasa. Si tot din cauza ei o sa merg la Londra sa il vad pe Robbie Williams. Pentru asta nu stiu daca pot sa o iert vreodata desi am auzit ca prietenia atrage dupa ea si anumite sacrificii. Se scoate insa cu un singur lucru. Cand am ajuns acasa, in fatza scarii am gasit un sotron, desenat de un copilas. In loc sa il ocolesc AM SARIT! Am ras ca o idioata, pentru ca exact asta imi lipsea. In rest, toti cei care sunt cu adevarat pretiosi sunt in preajma mea. Mai „Fifi stie” tot, ne vedem in Anglia. Hai, La Multi Ani!

A fost o zi perfecta. Ziua in care mi-am dat seama ca sunt mult mai mutli oameni care ma iubesc decat as fi crezut vreodata. Va multumesc! Mult! Si va pup tare si apasat pe toti!

p.s Am tricou de la Oianu, da? :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.