38. Ce s-a schimbat?

38. hmm…aseara ma luase panica. Parca il vedeam pe 40 cum vine, alearga! Ioana ( big new entry:) ma ceartă: termina cu vsm!!! VSM???
Adica…vai saraca de mine:))))). Seara trecuta a fost asa cum mi-am dorit-o, simpla, cu bere fara alcool si alune, am stat pina tarziu cu oameni dragi mie. Care m-au bucurat mult. Cel mai mult:) Am vorbit mult, ca babele, am primit un album MINUNAT cu ce e musai sa vad in urmatorii zeci de ani in lumea asta. Dimineata la 3 vorbeam cu Vali din Portugalia pe fb. Azi, dimineata a inceput in forta cu telefoane, mesaje, flori de la tata, sampanie de la cei mai atenti vecini din lume si….un cadou orange: s-a prajit cartela! A fost momentul cind mi-am dat seama ca imbatranesc. In alte vremuri, as fi lesinat de nervi ca nu am mobil…acum am fost super calma:) Copilul vietii s-a trezit cantand: Mamiiiiii, la multi aniiiiii!
Intotdeauna de ziua mea, am un sentiment ciudat: imi imaginez un scenariu si nu iese cum am crezut. Adica, iese mai prost:) Anul asta e diferit. Am primit cadourile perfecte si multe, multe flori. Mai multe ca niciodata( Multumesc Ade, Adriana ( apropo, superba geanta de doamna ce mi-ati cadonit-o, Roxana, Nico, Marius si lista nu e completa). Grupul fetelor de la Roma a trimis un buchet mov, mov,mov, iar grupul fetelor de la 100 de minute si Q&A a lovit decisiv: vin de porto de 27 de ani, geanta Givenchy si cele mai fine dioare, givenchiuri si alte nebunii:)))) Nico mi-a daruit carti de suflet …Ma tot gandesc la cadouri si la flori si ma intreb: Ce s-a schimbat fata de alti ani? Oare, ce inseamna asta? Ca sunt din ce in ce mai dragutza? Sau ca oamenii ma respecta mai mult cu cat sunt mai batrana?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.