Cu Blue Air de la Madrid

Orice vacanţă de vis are preţul ei. Nu există să nu apară, mai ales pe final ceva urât care să strice toată vraja. Aşa e la mine cel puţin.

Venind acasa din concediul portughez, am luat avionul Blue Air de la Madrid. Prietenii mei ştiu ca sunt fanul acestei companii, pilotii sunt buni si stewardesele frumoase ca în reclame.
DAR, ce te faci cu populaţia din avion? Nu am să uit prea uşor privirile siderate ale puţinilor străini din zborul de ieri. Cum să înţelegi că în avion miroase a mezeluri si carne de oaie? Sau că tatăl s-a gândit că cel mai bine ar fi să-şi bată băietelul direct pe un zbor internaţional, în fond unele amintiri nu se pot cumpăra cu bani,nu? Lumea vorbea tare ca în autobuz, pasagerii strigau unii la alţii pe genul….Doreleeeee! Lânga noi in avion o doamna, plecată din România de 6 ani, asistentă medicală. Se întorcea acasă, mama ei e pe moarte. Femeia îşi făcea cruce din când în cînd de indignare.
Pe partea dreapta însa era adevăratul show. 6 muzicieni( muzicieni nu manelişti, da???) rromi, ca să nu le zic ŢIGANI că îmi sare comunitatea în cap. Tricouri albe mulate, şunci negre în 3 colaci pe burtă, lanţuri cu cruci si icoane imense pe piepturile păroase. Dar asta nu e tot…conversatia era de telenovelă:
– Ai văzut BRO ce faţă de fraier are pilotu? Cine dreacu l-a angajat pe ăsta mă???
– Lasă mă…Scoate mă pe joni şi spune lu fraeru ăla să ne aducă redbul şi gheaţă.
Aveam un singur gînd…să le pun plastic pe gură. Am încercat să aţipesc, Adi dormea deja cu căstile în urechi. Când aproape am adormit s-a auzit un ţipăt care a pus pe silent tot avionul. Se terminase gheaţa aşa că domnul rrom ţipa: OSPĂTARRRRRRR!!!!!!! Toată lumea a tresărit, noi ne-am trezit…a fost un mic moment de linişte, apoi hărmălaia a reînceput.
Dragi sefi ai companiei Blue Air, nu ştiu sincer cine face recrutările la dumneavoastră, dar cred că oamenii care lucrează pe aceste rute ar trebui să câştige înzecit faţă de cei angajaţi de companiile de linie. S-au comportat impecabil cu toţi pasagerii, oameni şi animale:D. Jur că merită o mărire de salariu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.