Ambery Hall

I-ai spus DA. Si te-ai gandit cum de aici totul o sa curga simplu: viaţă frumoasă, nuntă şi vreo doi, trei copii:). Dar până la copii, aveţi de trecut testul vieţii: NUNTA. Toată lumea îşi dă cu părerea cum ar trebui să faceţi: la ce restaurant? cu sarmale sau fără? mai bine cu sarmale să nu se supere tuşa Vetuţa, că doar a venit de departe şi nu întelege ea cum e cu somonul sau pate de fois gras… Începi să cauţi şi realizezi că nunta ta de vis, poate deveni usor, nunta ruinării tale, asta dacă vrei un restaurant cu ştaif.
Aşa că vă dau un pont: Am întâlnit o familie inimoasă, care a reuşit să pună pe picioare un proiect ambiţios: un super salon de nuntă în Pipera, unde totul arată de vis. Preţurile nu sunt uriaşe ca prin alte locuri. Aveti mai multe variante de meniu. Dar, ca să nu vă mai fierb vă arăt cîteva fotografii marca Fotokolor.


Intraţi pe siteul Ambery Hall şi stabiliţi o întilnire cu Andra sau cu Gabi. Veţi vedea că unii oameni chiar fac diferenţa.

p.s. Şi ca să înţelegi la ce detalii s-a ajuns, baia a fost proiectată, în asa fel încât există o toaletă mai mare special pentru mireasă, ca să nu îşi şifoneze rochia, în noaptea cea mare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.