La şuetă cu fetele de la Styx

Dacă le-aş fi spus Nadinei, Mihaelei şi Roxanei că m-am gândit să ne vedem la o cafea sâmbătă, la 10 dimineaţa, sunt sigură că ar fi strâmbat din nas. ABSOLUTI SIGURĂ! Toate sunt genul care se trezesc cu noaptea în cap, aşa că măcar în weekend, încearcă să bată recordurile în materie de somn. Când le-am zis însă că vom bea un latte, vom gusta o prăjiturică( nedietetică, sâc! ) şi vom afla mai multe despre uleiurile esenţiale, toate au zis: Vreau să vin! Şi au venit.

Am stat 2 ore, într-o atmosferă relaxată, am testat uleiuri şi am aflat care e treaba cu uleiurile …căci, DA, există pe lumea asta mai mult decât ulei de măsline si de migdale.
Ulei din arbore de ceai, chiparos, geranium sau…ulei anti sforăit! Mai e uleiul de iasomie, care se vinde in flacon de 1 ml, e super pretios, florile de iasomie culegandu-se doar noaptea….
Eu am să îl încerc pe cel de rozmarin, cică mă ajută să îmi limpezesc mintea. Vă ţin la curent cum evoluează lucrurile:)
Dacă vreţi să vedeţi toată gama de uleiuri intraţi aici.

Am plecat mai relaxată şi mai informată de la Hobby Caffe, locul intilnirii noastre. Şi am uitat de ziua oribilă, testând produsele Styx . Pam, pam! 🙂

5 gânduri despre &8222;La şuetă cu fetele de la Styx&8221;

  1. Roxana zice:

    Daaaaaaaaaa, foarte relaxanta si placuta intalnirea, numai potrivita pentru o dimineata de weekend. Mi s-a parut foarte interesanta, dar din pacate, nu pot sa ma rasfat inca cu uleiurile esentiale…nu sunt recomandate pentru femeile insarcinate. Oricum, m-am simtit foarte bine si in masura in care se poate, mi-as dori sa repet experienta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.