La şuetă cu Styx

Acum 2 ani am descoperit cremele de la Styx. A fost dragoste la prima vedere. Am facut si un top:

Crema de fata din lapte de iapa – cea mai buna alegere

Uleiurile anticelulitice- ard tot ce prind in cale:)

Gama de produse pentru copii – FARA parabeni, lanolina, parafina, coloranti si arome artificiale!

Uleiurile – cum va suna un ulei de dafin indian?

Sunt foarte multe creme, sampoane, uleiuri. Le-am testat pe majoritatea si le recomand oricui. Le gasiti in farmacii si pe magazinul online al firmei:

http://www.shop.styx.ro/

Si daca vreti sa va convingeti cum sta treaba cu uleiurile minune, poate mergem impreuna la o testare de produse. Aveti mai jos invitati si in cateva zile dam drumul si la un concurs.

Mai mult ca niciodata avem nevoie sa ne relaxam in acesta perioada de… criza! Echipa Styx Naturcosmetic va da intalnire la o cafea sau la un ceai pentru a descoperi impreuna minunata lume a uleiurilor esentiale. Prima „sueta” va fi sambata, 19 februarie 2011, intre orele 10.30 – 12.30.

Gazda va fi cafeneaua „Hobby Cafe”, un spatiu deosebit, intr-o casa care isi pastreaza aerul Bucurestiului de altadata, prin camerele inalte si usile masive, un colt linistit si vechi, la intersectia strazilor Negustori cu Mantuleasa.

Participantii vor fi intampinati cu o cafea aburinda si un cadou simbolic din partea Styx Naturcosmetic. De asemenea, vor avea ocazia sa testeze si sa cumpere pe loc uleiurile esentiale preferate.

Coordonate „Hobby Cafe”: Bucuresti, strada Negustori nr. 34 (colt cu Mantuleasa, vis a vis de biserica). Confirmarea participarii se poate face telefonic, la 0762.214.090, sau prin e-mail, la adresa valentina.nistor@styx.ro.

6 gânduri despre &8222;La şuetă cu Styx&8221;

  1. anca florea zice:

    may..acestea…eu am adus produsele la mine..vreti sa stiti cum miroase in casa?? neee…carat-va de aici…valentina stieeee…ca mi-a trimis testere cu toate alea…
    fifilina..merci dragutza…:)
    iar cele doua zine..sunteti pupate :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.