Prima ieșire din pandemie. Luxul liniștii la Elexus Boutique Predeal

Greu m-am hotărât să plec de acasă. Cu fricile astea noi e complicat să găsești locuri în care să stai fără stresul marelui virus. Dar dorul de o plecare cât de mica a învins și uite așa am ajuns la Predeal la Elexus Boutique. Fostul hotel Robinson, pe care îl ştie toată lumea, a fost renovat în totalitate şi pus la punct cu mare atenţie la detalii.
Linişte, curăţenie, mic dejun fabulos cum ar spune Bookingul, dar aici chiar e fabulous, pat înalt, saltea nouă şi bună, aşternuturi impecabile, Netflix, baie strălucind de curăţenie şi invadată în lumină, flori, linişte, linişte, linişte…
Grădina e tot ce poţi să îţi doreşti dacă vrei să stai să citeşti sau pur şi simplu să moţăi într-un hamac sau în leagăn. Cred că e cea mai frumoasă grădină de hotel pe care am văzut-o în România. Multe flori, multe colţuri retrase, foişoare, dar şi mese de doi, dacă vrei o seară romantică.

M-au impresionat ospătarii foarte tare, ştiu că e o gravă problemă cu personalul din horeca la noi, dar aici nu e cazul. Oamenii brici, super meseriaşi, non invazivi, dar prezenţi şi rapizi. Mâncarea bună, sănătoasă, dau un big like pentru orezul cu lapte făcut în casă, dar şi pentru tochitura sau carnea la garniţă.

Un mare plus e sentimentul de siguranţă pe care l-am simţit. De la intrarea în hotel, dezinfectant, scanarea feţei, temperatura, toată lumea poartă mască şi mănuşi. Safe, safe, safe!!! Mai multe detalii despre măsurile luate împotriva virusului care ne-a stricat anul, găsiţi aici.

Mi-a plăcut mult la Elexus Boutique Predeal. Sunt o pretenţioasă şi nu-s uşor de mulţumit, dar oamenii m-au făcut să mă simt specială, binevenită. Felicitări, Andreea Achitei pentru toată munca voastră. Super treabă!

Abia aştept să revin mai spre toamnă, când se instalează frigul şi, de ce nu, când vine şi zăpada. Să vezi atunci campionatul naţional de somn şi linişte!

Weekendul petrecut la Elexus Predeal a fost mai mult decât un simplu weekend la munte şi asta pentru că liniştea e cel mai frumos cadou pe care sunt gata să îl primesc oricând. Multumesc, Oana Roman pentru această frumoas experienţă! De acum, promit să merg peste tot unde mă trimiţi.

Rezervări la Elexus Boutique Predeal puteţi face aici. Vă las mai jos mai multe fotografii.

Vacanțe frumoase și sigure vă doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.