Să ridice mâna cui nu îi plac cadourile. Cine nu zâmbește când primește telefonul curierului: aveți un pachet pe numele dumneavoastră, sunteți la adresă? ( si stii ca e un cadou pentru ca nu ai comandat nimic in ultima vreme )
Decembrie e luna cadourilor la propriu și la figurat și de aia am decis să fac zi de zi propuneri de cadouri pe gust meu dar să vă și arăt ce daruri primesc. Si va sugerez sa faceti surprize celor dragi oricat de mic e bugetul pe care il aveti.
Am văzut tot felul de coșuri umplute cu produse mai mult sau mai puțin sănătoase sau frumoase. Dar, frumusețea de aranjament cu produse 100% romanesti upgradate la vremurile noastrele le bate pe toate. Mai bine vă arăt fotografiile:
Sună ca in povestile de iarna cand la mic dejun ai plăcinta bunicii, mini cozonac si turta tulce. Toate de la Camera de zi, o poveste pusa la cale de doua doamne ( Ruxandra si Valentina) care s-au mutat din birou in bucatarie si fac numai si numai bunatati.
Chef Horia Simon este un domn care a inteles ca esentele tari se tine…in borcane mici. Povestea lui se numeste: Les Mignonnes de Simon. Combina fructe si legume si mirodenii in niste variante la care nu te-ai gandit: dulceata de cirese cu cafea sau pesto de leurda. Ca sa nu mai zic de piureul de dovleac. Pe cat de bine arata pe atat de bun e si la gust
*** Multumesc, Andra și Răzvan Pascu, de la Travel Focus, o asociație care promovează gastronomia romaneasca, obiceiurile romanesti si scoate in fata micii producatori locali. Mi-a placut degustarea, am simtit ca sarbatoarea Craciunului e si mai aproape 🙂
foto: Photochef by Adi Popa