V-am povestit in mai multe randuri aici pe blog despre Chef Joseph Hadad, acest om care a dus nivelul fine dining atat de sus in Romania. L-am cunoscut, am stat de multe ori de vorba, am fost si la cursurile dânsului si sunt absolut fascinata de personalitatea sa si de puterea de munca.
Duminica a fost o zi extrem de mare pentru faimosul chef. La Paris, in cadrul conventiei anuale World Quality Convention, Chef Joseph Hadad a primit trofeul de aur, Gold Quality Award, ca o recunoastere a contributiei sale in industria serviciilor de calitate, prin proiectul de suflet, restaurantul Joseph by Joseph Hadad.
“Am fost mandru sa ma aflu printrei ei. Chiar daca business-ul meu e mic, in comparatie cu cele ale majoritatii aflate acolo, simt ca e puternic si pe drumul cel bun. M-am bucurat ca am avut ocazia sa le spun tuturor ca Romania e minunata, ca oamenii sunt frumosi si ca facem si noi lucruri grozave. Am incercat sa ii invit pe cat mai multi sa vina sa ne viziteze tara. Alaturi de echipa mea, am creat in doar 3 ani un reper pe piata restaurantelor din Romania. Am mers pe o reteta invatata de la familia mea, de la care nu fac rabat. Recunoasterea calitatii ma bucura, dar ma responsabilizeaza in aceiasi masura si ma motiveaza si mai tare. Este important sa fii deschis si sa inveti mereu. Cei care nu se blazeaza si invata continuu, vor cuceri lumea”, a spus Chef Joseph Hadad dupa ceremonie.
M-am bucurat tare sa il vad acolo unde ii este locul, langa oameni de top din toata lumea.
Succesul lui Chef Joseph Hadad e de necontenstat. A intrat prima data in bucatarie cind era copil si a stiut ca asta vrea sa faca. Cat de important este ca a fost lasat pe drumul lui de catre parinti, incurajat._ a fost esential, as zice. Nu l-a presat nimeni sa se faca inginer sau avocat. Dupa 40 ani de munca, acest om este o dovada vie a faptului ca munca, tenacitatea si talentul te duc acolo unde iti e locul: SUS: Tot mai SUS.