Chef Joseph Hadad, premiat cu Gold Quality Award la Paris

29 octombrie 2015, 00:44

V-am povestit in mai multe randuri aici pe blog despre Chef Joseph Hadad, acest om care a dus nivelul fine dining atat de sus in Romania. L-am cunoscut, am stat de multe ori de vorba, am fost si la cursurile dânsului si sunt absolut fascinata de personalitatea sa si de puterea de munca.

11012850_526774017463673_8354790815518346099_n

10690089_463990440408698_6090739492074596319_n

Duminica a fost o zi extrem de mare pentru faimosul chef.  La Paris, in cadrul conventiei anuale World Quality Convention, Chef Joseph Hadad a primit trofeul de aur, Gold Quality Award, ca o recunoastere a contributiei sale in industria serviciilor de calitate, prin proiectul de suflet, restaurantul Joseph by Joseph Hadad.

FLO_0808

 

“Am fost mandru sa ma aflu printrei ei. Chiar daca business-ul meu e mic, in comparatie cu cele ale majoritatii aflate acolo, simt ca e puternic si pe drumul cel bun. M-am bucurat ca am avut ocazia sa le spun tuturor ca Romania e minunata, ca oamenii sunt frumosi si ca facem si noi lucruri grozave. Am incercat sa ii invit pe cat mai multi sa vina sa ne viziteze tara.  Alaturi de echipa mea, am creat in doar 3 ani un reper pe piata restaurantelor din Romania. Am mers pe o reteta invatata de la familia mea, de la care nu fac rabat. Recunoasterea calitatii ma bucura, dar ma responsabilizeaza in aceiasi masura si ma motiveaza si mai tare. Este important sa fii deschis si sa inveti mereu. Cei care nu se blazeaza si invata continuu, vor cuceri lumea”, a spus Chef Joseph Hadad dupa ceremonie.

M-am bucurat tare sa il vad acolo unde ii este locul, langa oameni de top din toata lumea.

Succesul lui Chef Joseph Hadad e de necontenstat. A intrat prima data in bucatarie cind era copil si a stiut ca asta vrea sa faca. Cat de important este ca a fost lasat pe drumul lui de catre parinti, incurajat._ a fost esential, as zice. Nu l-a presat nimeni sa se faca inginer sau avocat.  Dupa 40 ani de munca, acest om este o dovada vie a faptului ca munca, tenacitatea si talentul te duc acolo unde iti e locul: SUS: Tot mai SUS.

COMENTARII (0)

Nu există comentarii încă.

Am întrebat un medic despre 7 mituri legate de vaccinuri, antibiotice, apa cu lămîie

Am întrebat un medic despre 7 mituri legate de vaccinuri, antibiotice, apa cu lămîie

Mituri despre apa cu lămîie, vaccinuri,  antibiotice circulă tot timpul pe marele internet.

Am rugat-o pe 

Citește mai mult
Dieta Oloproteică. Ce mănânc, ce beau, cum dorm, cât am slăbit

Dieta Oloproteică. Ce mănânc, ce beau, cum dorm, cât am slăbit

Au trecut aproape 3 luni de
dietă. 

Am slăbit doar 12 kilograme.

Citește mai mult
Dieta Oloproteică de la Cronos Med. Prima lună

Dieta Oloproteică de la Cronos Med. Prima lună

Povestea a început cu adevărat acum câteva luni.

Andreea Berecleanu mi-a vorbit despre profesorul Italian

Citește mai mult
#ONoapteLa Grădina Vlahiia. Tihnă. Roade. Omenie

#ONoapteLa Grădina Vlahiia. Tihnă. Roade. Omenie

Toata viața am visat să trăiesc la țară. Când eram în școală generală eram invidioasă pe colegii mei care

Citește mai mult
Eu nu vreau nimic de ziua mea

Eu nu vreau nimic de ziua mea

A fost declarația
Mariei înainte de ziua ei.

În martie anul ăsta

Citește mai mult
#Onoapte la Shagy și Ioana în Sibiu

#Onoapte la Shagy și Ioana în Sibiu

Într-o zi cred că o să scriu o carte în care o să pun cele mai frumoase locuri în

Citește mai mult
Forest Valley Chalet. Am fost, am respirat și am vrut să rămân

Forest Valley Chalet. Am fost, am respirat și am vrut să rămân

Goana după liniște e sportul meu preferat.
Dacă mă întreabă cineva ce îmi doresc, spun că vreau puțină liniște.

Citește mai mult
Arhiva articole
Toate articolele din aprilie 2025