Tania este instructoarea mea de pilates. O minunatie de fata. Are un zambet care topeste tot. Arata ca in reclamele la viata sanatoasa si are o minunatie de blog unde ne propune retete vegetariene si vegane absolut delicioase.
Propunerea de la Tania pentru frigul ce a venit este o supa crema de ciuperci. Calda, ca sa va aduca aminte de soare 🙂
- 1 cana de linte rosie
- 2 cani de ciuperci proaspete
- 1 ceapa mare
- 1 morcov
- 1 telina mica
- 3 catei de usturoi
- 1 lingurita de chimen zdrobit
- 1 lingurita de coriandru zdrobit
- 2 linguri de ulei de masline extravirgin
- 4 cani de apa
Mod de preparare
- 1. Punem 4 cani de apa la fiert intr-o cratita. Peste apa fiarta adaugam lintea rosie si o lasam sa fiarba 15-20 de minute.
- 2. Se marunteste ceapa, morcovul, telina, ciupercile, usturoiul si se pun la inabusit cu 3 linguri de apa, aproximativ 10 minute (nu folosesc ulei la calit, prefer sa folosesc uleiul crud la sfarsit)
- 3. Cand legumele si ciupercile sunt aproape gata se pun peste lintea fiarta, se adauga chimenul, coriandrul, sarea, uleiul de masline si se paseaza cu ajutorul unui robot sau blender vertical.
Mai multe retete de la Tania gasiti aici.
Daca vreti sa aveti parte de antrenamente cu Tania ( Yoga, Pilates, ABT; Interval training ) o gasiti la Neby Fitness Club.