Locurile mele preferate vara asta

Sa ma ierte iubitorii de soare si de caniculă dar vara asta, despre care ne-au mintit ca la meteo ca o sa fie super secetoasa, e fix pe placul meu. 

A plouat in ultimele 2 luni cat n-a plouat in ultimele 10 veri. Si parca si orasul arata altfel.

Bucurestiul nu mai e ce-a fost. Sunt din ce in ce mai multe locuri faine unde poti sa te bucuri de timpul tau fara stres.

Iata locurile mele preferate din Bucuresti:

1. Pe Promenada – sunt tot felul de evenimente speciale seara iar ziua e super liniste si poti sa stai sa scrii, sa citesti. Asta daca vrei sa stai afara. Inauntru eu merg la Spazio cafe. Foarte, foarte fain acolo. 


2. Terasa restaurantului Joseph – pentru ca exista doua feluri de mancare: mancare in general si mancarea preparata de Chef hadad. Si pentru ca personalul lui Hadad e cel mai profi din tot ce am vazut eu in Bucuresti.

3. Gradina Carturesti Verona – cateringul nu mai e ce-a fost, indraznesc sa spun ca e cam praf, dar totusi locul asta ramane in topul preferintelor mele, pentru ca e liniste si libraria e la un pas. 

4. Gradina Belle Maison Spa – dupa masaj, o dulce leneveala cu ceai si o carte. Va tot spun de spaul asta pentru ca nu are nimic in comun cu zarva orasului.

5. Terasa Yoshi – pentru ca oamenii sunt intr-un fel. Locul e frumos si discret. tocmai au schimbat meniul de sushi, so…e musai sa incercati.

6. Terasa Starbucks de la Victoriei – in weekend dimineata sau duminica la pranz daca mergi cu plodul.  

7. Tucano – pentru prajiturile bestiale si pentru liniste si pentru cocktailurile fara alcool. 

Rugaminte mare: astept inca 3 propuneri ca sa facem un frumos top 10 . 

Va multumesc:)

8 gânduri despre &8222;Locurile mele preferate vara asta&8221;

  1. andrada zice:

    La Farine din Floreasca e un loc simpatic. Stylish, cu dulciuri bune, genul potrivit pentru un birou mobil, dar si pentru un mic-dejun de gagici. Si cu brunch de sampanie duminica :-). Si un alt loc fain e Parcul IOR, cu umbra, iarba ingrijita, curatenie si multa civilizatie. Parc care are cateva zone foarte bune de picnic (cu sau fara copii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.