5 cadouri perfecte pentru oamenii din viața ta

Am învățat de câtiva ani să fiu foarte atentă când aleg cadourile de Crăciun. Atenție, oameni buni! E important să te gândeștie exact la preferințele destinatarului.  Ale lui, nu ale tale. Să ii cumperi ce îii place lui/ei, nu ție.

Am dat o tură ieri  dimineața  prin magazinul Comtesse du Barry din Băneasa și m-am inspirat. Iată câteva idei cool cu care nu dai greș niciodată.

1.Cadoul pentru mama și tata

Foie gras, vin, bomboane fine, terine. Sunt multe și la alegere. Acu pe bune, dacă noi nu ne răsfățăm părinții, cine să facă asta?

No 01: Touches délicieuses Crêpes dentelle învelite în ciocolată cu lapte, ediție specială de Crăciun, 90 gr La Vieille Ferme Rouge AOC Côtes du Rhône, Franța, 37.5 cl (vin roșu sec) Preț 79 RON

Coffret cadou cu terină din piept confiat de rață și dulceață de ceapă – ediție specială de Crăciun Preț 110 RON

No 02: Dix Croquis Terină gasconă, 70 gr Tabletă de ciocolată de plantație Mokaya, 66%, 70 gr Beau Mayne Rouge AOC Bordeaux, Franța, 37.5 cl (vin roșu sec) Preț 99 RON

No 17: Rencontres gourmandes Tabletă de ciocolată de plantație Vila Gracinda, 67%, 70 gr Tabletă de ciocolată de plantație Los Anconès BIO, 67%, 70 gr Ton în ulei de măsline, 115 gr Sardine în ulei de măsline, 120 gr Ulei de măsline extra virgin Reserva de la Familia, Picual, 50 cl Michel Redde Petit Fumé AOC Blanc Fumé de Pouilly, Loire, Franța, 75 cl (vin alb sec) Preț 395 RON

Mai multe pachete găsiți aici.

2.Cadoul pentru prietena obsedată de diete, dar îndrăgostită veșnic de ciocolată

Relația asta de love and hate dintre ce e bun și ce e sănătos are un leac. Ciocolata divină de la Michel Cluizel combinată cu ceaiul  Kusmi Tea. Cicolata asta e cea mai bună din tot ce am mâncat vreodată ( și dacă nici eu nu mă pricep la ciocolată nu știu cine se pricepe )


3. Cadoul pentru prietenul tău Chef

Toți avem un prieten care se uită la Chefi la cuțite și visează cum într-o zi o să apară în domentarele de pe Netflix cu povestea lui de bucătar cunoscut în toată lumea. Până atunci indiferent de mărimea bucătăriei în care își exersează talentul, tu poți să îi faci un cadou wow. Ulei, oțet, condimente de calitate, sirop de agave, muștar, unt cu trufe etc.

Condimente Terre Exotique

4. Pentru prietenul entuziasmat/ pasionat de vinuri,

Iată o super idee: O verticală de vinuri. 3 vinuri din același soi dar din 3 ani diferiți cu ajutorul cărora să poata observa cum evoluează aromele de la an la an. Își cheamă prietenii acasă și uite așa organizează o degustare de vinuri. O altă idee sunt paharele de vin concepute pentru a se potrivi oricărui tip de vin.

Vinurile toate le găsiți aici.

Mai multe pahare găsiți aici

5. Pentru cineva pe care nu îl cunoști foarte bine dar vrei să îi faci o bucurie

Sunt cadouri perfecte pentru oricine, ți le recomand chair dacă nu cunoști foarte bine gusturile destinatarului.

No 05: Tradiții gurmande Tabletă Ourson din ciocolată cu lapte, migdale și biscuiți caramelizați, 100 gr Glob de Crăciun realizat manual* Marcel Malbec IGP Comté Tolosan, Franța, 75 cl (vin roșu sec) Prezentare: cutie cadou Comtesse du Barry 07 (dimensiuni: L35.5 x l19 x h11.3 cm) *în serie limitată. Globurile nu conțin adezivi sau produse toxice și sunt lucrate cu multă atenție și dragoste. Preț 159 RON

 

Vă recomand  Le Manoir  pentru că știu cât de atent sunt selecționate produsele și mai știu, vorba cântecului,  că poți să furi cu ele inima oricui!

Dacă nu vreți să comandați online pueți merege direct în magazine:

BOUTIQUE COMTESSE DU BARRY BĂNEASA

Băneasa Shopping City, etaj 1, Bucureşti
Tel. 021 361 16 25
BANEASA@LEMANOIR.RO

BOUTIQUE COMTESSE DU BARRY PRIMĂVERII

Bd. Mircea Eliade nr. 3, București
Tel. 031 620 40 32
PRIMAVERII@LEMANOIR.RO

BOUTIQUE COMTESSE DU BARRY CLUJ NAPOCA

Str. Emil Isac nr. 14, Cluj Napoca
Tel. 0264 45 01 34
CLUJ@COMTESSEDUBARRY.RO

BOUTIQUE COMTESSE DU BARRY ATENEU

Str. Episcopiei 2-4, București
Tel. 021 311 03 91
ATENEU@LEMANOIR.RO

 

Spor la cumpărături reusite! Mai sunt 12 zile și vine Mos Crăciiiiiun!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.