Eu nu îmi las prieteniile să moară

Într-o lume nebună plină de zbateri și frici, când mulți au febra musculară de la cât aleargă după bani, există oameni dezinteresați. O specie rară, pe cale de dispariție.

Bună ce faci, cum ești? Sunt întrebările care îți ridică imediat o sprânceană. Oare ce vrea, oare de ce îmi scrie, de ce mă sună? Nu vreau nimic, vreau doar să mai știu de tine.

Pare un scenariu SF, dar chiar dacă timpul liber a cam dispărut pentru noi toți, n-ai cum să nu găsesști câteva clipe pentru întrebările astea simple, pentru oamenii la care chiar ții.

Nu există scuză. Dacă ai timp, transformi gândul într-un mesaj sau un telefon și apoi așa cum îți programezi vizită la dentist sau la coafor trebuie să îți programezi și întâlnirile cu oamenii de care îți pasă, oamenii tăi. Pentru că dacă nu, o să vină o zi în care o să te trezești atât de singur.

Se vorbește peste tot de câtă muncă e ca să întreții o căsnicie. Dar să nu uităm că și  în prietenie e tot așa.  Eu nu vreau sub nicio formă să-mi las prieteniile să moară.

Bună, ce faci, cum ești?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.