Lanidor, ținute cu aer de Portugalia #ListadeCrăciun

Portugalia e țara vieții. M-am îndrăgostit de oameni, de ocean, de pământ. Dar, superficială cum mă știți mi s-au lipit de suflet și anumite branduri. Pasteis de Belem, vinurile de Porto și dacă vorbim de haine mi-au rămas pe retină hainele de la Lanidor. Le-am găsit în ultima vacanță din Portugalia, în Algarve, mai precis  în Vilamoura, stațiunea de lux a portughezilor.
Nu prea îmi cumpăr haine din vacanțe dar, din Vilamoura am plecat cu o bluză cu un imprimeu care aduce a țara vieții.
Imediat după ce m-am întors din vacanță am aflat că Lanidor vine în România și că o să avem vestitul brand în București la Park Lake.
Pun cu bucurie pe #ListadeCraciun hainele de la Lanidor. Îmi plac materialele, îmi plac culorile și atenție doamnelor mărimile Lanidor nu se opresc la 38!
În colecția de toamna-iarnă găsești tot ce îți trebuie ca să îți creezi ținuta perfectă pentru birou sau rochia pentru seara de Crăciun sau noaptea de Revelion.
***Povestea LANIDOR
Povestea brandului LANIDOR a început în 1966, în Portugalia, odată cu decizia proprietarului fabricii care producea fire pentru tricotaje, de a deschide un magazin de prezentare pentru a-și vinde produsele mai ușor.

Magazinul LANIDOR îl găsiți în București în Park Lake la etaj 1. Zic să vă grăbiți… mai e atât de puțin până la Crăciun 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.