Petit Bateau. Hăinuţe de poveste pe #ListadeCrăciun

 

M-am îndrăgostit de hăinuţele de la Petit Bateau când am ales pentru Maria o ţinută superbă pentru şedinţa foto de ziua tatălui ei.

În căutarea ţinutei perfecte de Crăciun pentru copilul minune, am găsit colecţia de toamnă iarnă . de la Petit Bateau. Doamne ce minunăţii! Hainele de ploaie și tricourile marinărești sunt în continuare prezente desigur, înmuiate în roșu și o nuanță albastră / verde nouă. Armoniile  de alb, gri și ninsoare anunță sosirea iernii.

Colecția este inspirată de nevoia de autenticitate și de elemente reale, substanțiale, într-o lume care devine tot mai „virtuală” în fiecare zi. Semnătura sa strălucește prin numeroasele tratamente noi tricotate.

Broderiile exclusiv florale ornează pulovere și rochii pentru fetițe. Pentru băieţi, straturi de tricouri, bluze tricotate si veste in culori si motive contrastante, inspirate de stilul colegial englezesc si american. Pentru adolescenti, noi tăieturi grafice, fluide transformă piesele esențiale, cum sunt tricourile, în topuri adevărate.

În această iarnă, marca originală de îmbrăcăminte a pregătit  totul pentru cele mai reci zile de la domiciliu: un dulap de piese inclusiv pijamale, șaluri, ponchouri și măști de somn şi tricouri confortabile.

 

 

 

* Petit Bateau, marca favorită a Franței, este recunoscută pentru calitatea „Pure Cotton”, care a învăluit copiii și adulții, încă din 1893.

   Brandul legendar care a inventat chilotul și salopetele a devenit o icoană a stilului transgenerațional, de la copil la adult, peste tot în lume.

Petit Bateau are 2 magazine în Bucureşti, pe Calea Dorobantilor nr. 159, lângă Colegiul National I.L. Caragiale şi în Băneasa Shopping City, la etajul 1. Ca să vă faceţi o idee înainte să ajungeţi în magazin, aruncaţi o privire pe pagina de Facebook Petit Bateau.  Şi dacă ajungeţi la faţa locului să cumpăraţi un cadou, dacă e greu să luaţi o decizie puteţi cumpăra un Voucher. Spor la shopping pentru copii frumosi şi deştepţi 🙂

 

 

Un gând despre &8222;Petit Bateau. Hăinuţe de poveste pe #ListadeCrăciun&8221;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.