Marian Năstase, Manager Restaurant Potcoava: ” Invitatul trebuie să se simtă răsfățat”

Imi permit sa recomand cu mare drag locurile pe care le indragesc si  oamenii care fac diferenta in viata de zi cu zi. De aici si numele…Fifi stie!

De Restauranul Potcoava din Giulesti a auzit toata lumea. Un loc 100% romanesc unde se maninca super bine. Si pentru ca oamenii destepti nu se opresc niciodata, proprietarii au mai deschis un restaurant pe Splaiul Independentei.  Locatia e super discreta dar frumoasa, in partea de restaurant de zi, e un tavan de sticla iesit din comun. Surpriza insa vine cand vorbim de nunti si botezuri pentru ca salonul dedicat acestor evenimente este iesit din tipare. Mi-a placut ideea de a construi o camera speciala unde mamicile sa alapteze, dar si barul din sticla pisata nemaintilnit in Bucuresti. Am stat de vorba cu managerul  Marian Năstase despre petrecerile de botez, pentru ca v-as recomanda aceasta locatie pentru o petrecere aerisita si cu multa clasă.

1

Cu cât timp înainte se fac rezervările?

Botezul este un eveniment extrem de important in viata parintilor si am observat ca acestia il trateaza cu multa seriozitate si entuziasm. Cateodata rezervarile se fac cu trei-patru luni inainte, dar altadata se intampla sa avem o rezervare facuta pe ultima suta de metri poate cu peripetii, dar si in acest caz facem imposibilul ca totul sa fie foarte frumos. Pentru nunti, spre exemplu, avem rezervari facute cu un an inainte. Indiferent de situatie alocam tot timpul necesar pentru discutiile cu mamicile- de obicei mamicile se ocupa de organizare- si, impreuna, gasim cele mai frumoase variante de a indeplini dorintele pentru ca petrecerea sa fie reusita.

2

Care este trendul, petreceri de zi sau de seara?

Fiecare client isi alege momentul in functie de planificarea generala a petrecerii. Un botez reusit incepe pe zi si se incheie seara tarziu in functie de voia buna a invitatilor. Rareori se prelungeste pana in zori. Cea mai importanta este atmosfera. Noi ne sfatuim clientii sa nu isi planifice durata petrecerii, ci sa fie foarte atenti la muzica, fotograf, ursitoare daca isi doresc, meniul si bautura sunt extrem de importante. Nu facem rabat de la calitate niciodata deoarece intotdeauna o astfel de decizie se termina cu un esec. Invitatul trebuie sa se simta grozav, trebuie sa fie rasfatat, noi ne asumam servicii impecabile si calitate de asemenea si stam de vorba cu mamica pana totul este perfect.

3

4

 

Cu ce se diferențiază restaurantul Potcoava de alte restaurante care organizează botezuri?

Restaurantul nostru ofera doua variante pentru petrecerea de botez. Avem un salon pentru evenimente speciale in care, cu ajutorul unui arhitect talentat si creativ, am realizat un spatiu special: culori calde, un bar realizat din cateva tone de sticla (acest bar este realizat manual si pentru crearea lui au lucrat 4 oameni timp de….luni), am calculat sa existe suficient spatiu intre mese astfel incat fiecare invitat sa aiba confort. Ne mandrim ca avem o camera speciala pentru alaptat. Nu exista botez la care sa nu apara un moment in care sa fie necesar alaptatul. Si pentru acest moment nu ne-am dorit ca mamica sa se retraga la baie si sa fie stingherita. Am realizat un spatiu discret si comfortabil. De asemenea, exista si un al doilea salon care atrage prin tavanul special din sticla. Altfel, ne diferentiem prin calitatea meniului, a serviciilor si a atmosferei. Oferim servicii integrate clientilor. Daca ei ne deleaga pe noi sa ne ocupam de orice detaliu: dj, fotograf s.a noi facem acest lucru cu tot dragul.

12071436_10204886578069026_1153755049_n

 O întâmplare funny, un moment special petrecut în timpul unei petreceri de botez?

Am organizat un botez acum ceva timp unde fiecare masa era personalizata. Era altfel. Cu siguranta, a fost o petrecere care ne-a scos din zona de conmfort in ceea ce priveste timpul alocat organizarii, migala cu care am pregatit fiecare accesoriu, creativitatea cu care am personalizat totul. Mai exact, fiecare masa era patronata de un personaj Disney. Am avut masa lui Mickey , masa lui Donald…si tot asa. Atat de mult le-a placut invitatilor acest lucru incat dupa ce au ajuns timp de o ora si jumatate nimeni nu a vorbit de nimic altceva decat despre personajele care le gurvernau mesele. Se auzeau doar repleci de genul: tu chiar semeni cu Micky:), ba tu cu Donald…

 E adevarat ca in acest moment candy barurile iau fata tortului de botez?

Recomand candy bar-urile. Si torturile. Insa, tortul nu mai este suficient. Candy bar-ul intotdeauna face furori printre invitati. Diversitatea prajiturilor, amalgamul de gusturi, forme, culori si arome le starnesc curiozitatea invitatilor, toti fiind tentati sa incerce toate produsele prezente. De foarte multe ori, la finalul evenimentului, daca sunt intrebati ce i-a impresionat cel mai mult, invitatii vor raspunde vehement candy barul.

12083994_10204886789674316_849096331_n

Marian Nastase- Manager Restaurant Potcoava impreuna cu Mihai Leu

Mai multe detalii gasiti aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.