Exclusiv! Chef Joseph Hadad îşi deschide propriul restaurant

24 aprilie 2013, 14:36

Unul dintre cei mai renumiti chefs din Romania, chef Joseph Hadad lansează mâine cel mai ambitios proiect personal: restaurantul ce ii poarta numele.

Lansarea va fi un eveniment special, la care sunt asteptati toti apropiatii celebrului chef, dar si numeroase vedete si cooking aficionados.

Restaurantul Joseph isi va deschide portile oficial vineri incepand cu ora pranzului. Chef Hadad ii asteapta pe toti cei care vor sa experimenteze retete savuroase.

Aflat in inima Bucurestiului, intr-o casa cu istorie si dichis, redecorata intr-un stil modern, restaurantul va surprinde gurmanzii cu un meniu gandit integral si pregatit minutios de chef Joseph Hadad.

Am tras cu cu urechea şi am aflat că meniul va cuprinde specialitati din bucataria rece: de la pate de ficat de gâscă cu trufe marinate si sashimi de somon, până la carpaccio de caracatiţă si salată de raţă confiată cu andive; din bucătăria caldă: de la scoici Saint Jacques si homar cu risotto, până la coroana de miel si file de vita cu ficat de rata. De asemenea, meniul are si o linie de desert unica, cu preparate special create de Chef Hadad, pentru a da o nota extrem de personala. Aveţi cîteva deserturi în fotografii:


Dar cine este Chef Joseph Hadad?

Eu l-am văzut prima dată în rolul juratului dur de la Top Chef şi între noi fie vorba mi-a părut cel mai dur dintre juraţi. Omu’ chiar visează meseria asta: deţine secretele a peste 2000 de reţete sofisticate şi, ca chef reputat a avut oportunitatea să creeze adevărate show-uri culinare pentru celebrităţi mondiale precum Bill Clinton, Francois Mitterrand sau Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei şi Prinţul de Lichtenstein. Staruri de cinema şi legende pop-rock au fost de asemenea oaspeţii lui Joseph Hadad; printre aceştia, Robert de Niro, Madonna, Frank Sinatra şi Michael Jackson.

Din 1997 s-a stabilit in Romania, unde, vreme de 14 ani, a dezvoltat conceptul de „gourmet cuisine” la Casa Vernescu, ca Executive-Chef. Ulterior, din 2011, a dat curs unei noi provocari, devenind partener si Executive-Chef al cunoscutului restaurant Aqua, din
Herastrau.

Vă spun sincer, merg cu emoţie la lansarea de joi şi o să vă povestesc vineri aici pe blog cum am fost. Sunt curioasă de mor!

Mai multe informatii despre Chef Hadad găsiţi aici.
Fotografiile cu minunăţiile sunt făcute de Adi Popa🙂

COMENTARII (0)

Nu există comentarii încă.

Am întrebat un medic despre 7 mituri legate de vaccinuri, antibiotice, apa cu lămîie

Am întrebat un medic despre 7 mituri legate de vaccinuri, antibiotice, apa cu lămîie

Mituri despre apa cu lămîie, vaccinuri,  antibiotice circulă tot timpul pe marele internet.

Am rugat-o pe 

Citește mai mult
Dieta Oloproteică. Ce mănânc, ce beau, cum dorm, cât am slăbit

Dieta Oloproteică. Ce mănânc, ce beau, cum dorm, cât am slăbit

Au trecut aproape 3 luni de
dietă. 

Am slăbit doar 12 kilograme.

Citește mai mult
Dieta Oloproteică de la Cronos Med. Prima lună

Dieta Oloproteică de la Cronos Med. Prima lună

Povestea a început cu adevărat acum câteva luni.

Andreea Berecleanu mi-a vorbit despre profesorul Italian

Citește mai mult
#ONoapteLa Grădina Vlahiia. Tihnă. Roade. Omenie

#ONoapteLa Grădina Vlahiia. Tihnă. Roade. Omenie

Toata viața am visat să trăiesc la țară. Când eram în școală generală eram invidioasă pe colegii mei care

Citește mai mult
Eu nu vreau nimic de ziua mea

Eu nu vreau nimic de ziua mea

A fost declarația
Mariei înainte de ziua ei.

În martie anul ăsta

Citește mai mult
#Onoapte la Shagy și Ioana în Sibiu

#Onoapte la Shagy și Ioana în Sibiu

Într-o zi cred că o să scriu o carte în care o să pun cele mai frumoase locuri în

Citește mai mult
Forest Valley Chalet. Am fost, am respirat și am vrut să rămân

Forest Valley Chalet. Am fost, am respirat și am vrut să rămân

Goana după liniște e sportul meu preferat.
Dacă mă întreabă cineva ce îmi doresc, spun că vreau puțină liniște.

Citește mai mult
Arhiva articole
Toate articolele din aprilie 2025