Hai cu mine la masă la Corto Maltese

Update:

Gata, am ales.  Madalina e invitata mea la pranz sau cina. Felicitari! Astept datele tale la fifistie@gmail.com!

Multumesc tuturor, I love you all! Xoxo, Fifi 🙂

Gata, am decis să întâmpin toamna ca la carte. Cu mai multe ieșiri în oraș, mai multe seri de teatru și de film, cu cine târzii și dimineți agitate. Pentru că viața, chiar dacă ne-am mutat la țară, e minunată în marele oraș, mai ales în unele locuri.

Și acum mă opresc la un loc anume: Restaurantul Corto Maltese. Genul meu de loc, cu poveste, cu atmosfera și cu un meniu mediteranean sofisticat (am mâncat niște creveți la cuptor cu brânză feta și ardei iute… ceva de film). Aperitive și feluri principale și deserturi și vinuri și toate-s bune și atent alese.

Am fost 2 zile la rând și că să fiu sigură că mă întorc curând fac repede un concurs simpatic a la Fifi.

Hai cu mine la un prânz sau la o cină la Corto Maltese! Mâncăm ceva fin, bem un prosecco, îți povestesc de Cuba și alte locuri wow pe care le-am văzut anul asta. Îți promit că o să râdem mult și dacă ții neapărat facem și un selfie, deși nu sunt amatoare a genului. Promit să fiu deschisă la toate întrebările mai ales, la cele legate de televiziune ( da, e cool să fii producător și da, Andreea Berecleanu e la fel de frumoasă și în realitate )

Ca să intri în concurs trebuie să îmi răspunzi aici pe blog, la o întrebare simplă : De ce vrei să mergi la masă cu mine? ( hai că e ușoară intrebarea la cât sunt eu de făină și modestă, răspunsurile ar trebui să fie easy atât pentru cei care nu mă cunosc, dar mai ales pentru cei care mă cunosc).

Aștept răspunsurile voastre pînă luni 1 octombrie,  dimineață la ora 8.00 Aleg câștigătorul pe la prânz, după pofta inimii mele și îl anunț aici pe blog. Imediat după fac și rezervarea la Corto Maltese. Mi-e foame deja!

Las’ aici fotografii de poftă.

 

25 de gânduri despre &8222;Hai cu mine la masă la Corto Maltese&8221;

  1. Lavinia zice:

    Te urmăresc de câțiva ani, nici nu stiu cum am ajuns sa te urmăresc. Imi pari o tipa tonica cu care cu siguranta nu te poti plictisi. Si pentru ca e o toamna care se anunta trista la mine, trebuie să combat cum se cuvine. Pari un partener foarte bun pentru o iesire din cotidian, plus un loc nou de bifat. Si promit ca sunt un companion agreabil.

  2. Robin zice:

    Masa este o mărime fundamentală, scalară și extensivă; pentru sistemele fizice macroscopice are caracter de mărime globală. A nu se confunda cu greutatea unui corp, care este o forță.
    M-aș bucura să mănânc bine și gratis.

  3. Florina Badea zice:

    Fifi, doresc sa iau masa cu dvs din mai multe motive: ca nu am avut ocazia asta niciodata, ca masa imprieteneste oamenii si mai tare si ca am ocazia sa mai testez si eu un restaurant nou. Plus ca mai ies si eu in lume, imi mai zici si mie de Cuba ceva si uite asa se naste p poveste. 🙂 Sau mai multe. Hai te pup!

  4. Cristina zice:

    Pai raspunsul e simplu, sa te cunosc, sa mâncăm ceva bun, sa bem un prosecco si sa aud experienta ta din Cuba. Plus ca dupa 2 ani de bebeluseala am nevoie de o iesire intre fete, ca o gura de aer.

  5. Sorin zice:

    E o propunere foarte tentanta. Motive pot fi o gramada. Eu iti spun doar cateva. In primul rand habar nu am cine esti dar sunt mereu bucuros sa cunosc oameni. Imi place stilul tau de a povesti. Avem cumva cel putin un domeniu comun de interes. – mancarea. Mie imi place sa o si pregatesc. Ar fi si o conversatie sigur interesanta asa cum pare sa iti fie personalitatea. Cam asta ar fi pe scurt pledoaria mea.

  6. Liana Tauberg zice:

    De ce as merge cu dumneavoastra la masa? Ca sa ne cunoastem … imi place sa cunosc oameni. Ma intriga numele -Fifi – imi aduce aminte de un personaj de benzi desenate din copilărie… Vreau sa aud povești de călătorie din Cuba. E o țară fascinantă si nu cred ca voi ajunge sa o vizitez … Deși… nu se știe niciodată. Imi place numele restaurantului . Si imi place sa particip la concursuri. Uneori mai si câștig…

  7. Simona Antoniu zice:

    Pentru ca este o supercombinatie: fine dining+ un blogger cool si plin de viata. Ar fi o superoportunitate sa descopar omul din spatele articolelor pe care le citesc cu mare placere ?

  8. Roxana Tolosi zice:

    Buna, Roxana sunt, imi place mancarea, drept dovada am o pagina pe Facebook – Bucharest Goodies! Eu nu te cunosc, dar imi plac oamenii carora le place mancarea buna si care ar face un concurs motivati de aceasta! In plus, pentru mine e o provocare sa ies la o masa cu cineva necunoscut, si care pare ca activeaza (din descrierea concursului) intr-un domeniu destul de diferit de al meu (TV vs IT).
    Oricum ar fi, m-ai convins sa merg la o masa la acest restaurant pe care il urmaream dinaintea postarii tale. Multumesc!

  9. Gabriela zice:

    Pentru ca tot astept de mai bine de un an sa fac asta…:)))) Pentru ca imi esti tare draga si esti omul care are bunătatea adânc in inima!
    Te pup, Fifi!!!

  10. Andreea Cobzaru zice:

    Hmm, din 2 motive:
    – ar fi un soi de blind date, girls’ night out, si nu am mai avut astfel de experiente 🙂
    – vreau sa ajung la Corto Maltese cat de repede deoarece am citit si auzit numai lucruri bune si vreau sa il incerc

  11. Florescu Cristina zice:

    As vrea sa merg la masa cu tine pentru a ma molipsi din entuziasmul, bucuria si optimismul tau, pentru a te cunoaste si in realitate si pentru a- mi povesti mai multe despre locurile de vis pe care le ai vazut pana acum.

  12. Niculescu Ionica zice:

    Buna!As dori sa vin cu tine,pentru ca sa te cunosc.Pur și simplu.Si mi as vizita și fata mea frumoasa ,care este boboc la Poli.Oare cum ar fi de frumos?O seară placuta.!

  13. Ioana Popovici zice:

    Sunt mamica unei fetite superbe de 1 an si 7 luni. Irsirile pentru mine sunt lux. Urmaresc si pagina corto maltese de ceva vreme, isr preparatele lor mi se par wow. Combinatia Fifi la restaurantul Corto mi se pare irexistibila?

  14. Madalina zice:

    Pentru ca esti faina 🙂 Nu ne cunoastem inca, eu sunt „stalkerul din umbra” ce te citeste, dar iti zic drept ca o fac din drag pentru ce scrii. Si ca sa fie fair pentru amandoua, hai sa mergem la masa impreuna! Si chiar daca nu e sa fie acum, cu ocazia provocarii lansate pe blog, hai in alta zi, de dragul unor povesti faine 🙂 Iti promit, sunt simpatica si eu 🙂

  15. Elena Caciulan zice:

    De ce impreuna ???
    Pentru ca ..ar raspunde francezul.
    Pentru ca a gusta ,a imprtasi .a te bucura si a nu mai exista nimic si nimeni cind avem sansa de a avea o masa la acest restaurant….este o „bucatica ” din viata .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.