Eu vara nu dorm

E momentul unui autodenunt.

Eu vara nu dorm. Bine, nu prea dorm in general, dar vara cand pot sa ma trezesc la 5 si jumate- maximum 6 si sa stau pe terasa sa imi beau cafeaua chiar nu am somn. In medie, dorm 4 ore pe noapte. Unii zic ca-s alien. Dar asta e portia mea de odihna ca sa am energie toata ziua.


Sunt mare iubitoare de ploaie si asta nu mai e un secret. Ploile de vara sunt insa cele mai frumoase. Cind toarna cu galeata si apoi iese soarele si e si cald si e si frig. Viata, taică!



Am fost in weekend la mare cu prietena mea Mihaela. Au fost 2 zile in care am ras mult ( cred ca de aia a si mers cu mine ca stie ca sunt sefa la râsete:))) Am condus pe autostrada cu muzica la maximum, am cantat, ne-am bucurat de soare si de mare, am stat la povesti (nupotsarecunosccaambarfit:) si ne-am relaxat. Ca sa nu uit escapada noastra de fete mi-am facut si un tatuaj. ( si nu nu e un mesaj social scris pe mana mea, cum spera sefa mea Sandra:))))  A fost, ca sa zic asa: un weekend de intarire a prieteniei:) Sa va spun un secret: e chiar super fain la marea neagra romaneasca. Daca ajungeti in Eforie Nord sa mancati La Acapulco ( multumesc Valentina, pentru toate recomandarile:)


Urmeaza zile cu terapii minune la Belle Maison Spa, filme in aer liber, mic dejun la Carturesti , prajituri cu visine la Tucano, seri pe Promenada,  muuulte rasete cu prietenele mele. Pina la urma cum spunea Mihaela ieri, conteaza compania. Sau cum as spune eu: vara e cum ti-o faci. 


Si iata cum am marturisit ca vara imi e pe plac. Cu singura rugaminte catre Dumnezeu sa dea ploaie. Macar din cand in cand. 


La final un sfat usor, de vara: poate ar trebui sa ne straduim sa acceptam si ce ne supara si ce ne doare si ce nu-i perfect. Toate-s mai usor de dus vara:)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.